Το μήνυμα της νιόπαντρης Kate Upton και η γαμήλια φωτογραφία στο Instagram

Το μήνυμα της νιόπαντρης Kate Upton και η γαμήλια φωτογραφία στο Instagram

Η σεξοβόμβα παντρεύτηκε το Σάββατο στην Ιταλία 

Το μήνυμα της νιόπαντρης Kate Upton και η γαμήλια φωτογραφία στο Instagram
Η χυμώδης σεξοβόμβα Kate Upton παντρεύτηκε το προηγούμενο Σάββατο τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ, Justin Verlander. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία στενών φίλων και συγγενών σε μια ρομαντική τελετή στην Ιταλία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο που αποτελεί φαντασίωση πολλών αντρών, δημοσίευσε, χθες, στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από την τελετή, γράφοντας στη λεζάντα πόσο τυχερή νιώθει.

«Νιώθω τυχερή που παντρεύτηκα τον καλύτερό μου φίλο», ευχαριστώντας παράλληλα την οικογένεια και τους φίλους που ήταν παρόντες. Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Justin, υπό την λεζάντα «ευτυχισμένη σύζυγος, ευτυχισμένη ζωή. Τι υπέροχο ξεκίνημα του κοινού μας ταξιδιού!».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και επισημοποίησε την σχέση του το 2016, όταν η Upton εμφανίστηκε στο Met Gala φορώντας ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι.Ο γάμος τους έγινε το Σάββατο, πριν καν συμπληρωθεί μια βδομάδα από την ώρα που ο γαμπρός κέρδισε το πρωτάθλημα με την ομάδα του, τους Houston Astros, τους οποίους φανατικά υποστηρίζει η Kate πηγαίνοντας συχνά στο γήπεδο.

Δείτε τη φωτογραφία και παρακάτω βίντεο από το γάμο του ζευγαριού:
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης