Ίσως είναι η πρώτη φορά που το Χόλιγουντ εμφανίζεται τόσο... ενωμένο στην προσπάθεια να αποτραπεί κάτι που πολλοί βλέπουν ως «καταστροφική εξέλιξη» στην πορεία των ΗΠΑ, δηλ. την ενδεχόμενη εκλογή του
Ντόναλντ Τραμπ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.
Παρόλο που πολλοί σταρ έχουν εκφράσει ως τώρα την υποστήριξή τους στη
Χίλαρι Κλίντον, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους που κρύβει η εναλλακτική επιλογή του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου, λίγοι το έχουν κάνει με τόσο... γλαφυρό τρόπο, όπως ο Σον Πεν εχθές το βράδυ.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο The Late Show του Stephen Colbert, ο 56χρονος σταρ αποκάλυψε ότι δεν μπήκε στον κόπο να δει το debate της περασμένης Δευτέρας, επειδή θεώρησε ότι δεν επρόκειτο να παρακολουθήσει μία εποικοδομητική αντιπαράθεση απόψεων.
Ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος βρισκόταν στην εκπομπή για να προωθήσει το audio book «Bob Honey Who Just Do Stuff», όπου δάνεισε τη φωνή του, χρησιμοποίησε μία φράση του συγγραφέα Pappy Pariah που, όπως είπε, αντικατοπτρίζει απόλυτα τις δικές τους απόψεις για το... δίλημμα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.