Γιόκο Όνο: Ο Τζον Λένον κατέπνιγε την επιθυμία του να κοιμηθεί με άλλους άνδρες

Γιόκο Όνο: Ο Τζον Λένον κατέπνιγε την επιθυμία του να κοιμηθεί με άλλους άνδρες

Δεν τόλμησε ποτέ να κάνει έρωτα με ένα άτομο του ίδιου φύλου λόγω των κοινωνικών του αναστολών

Γιόκο Όνο: Ο Τζον Λένον κατέπνιγε την επιθυμία του να κοιμηθεί με άλλους άνδρες
Άγνωστες πτυχές της ζωής του Τζον Λένον αποκάλυψε σε μία χειμαρρώδη συνέντευξή της στην Daily Beast η Γιόκο Όνο, η χήρα του θρυλικού «Σκαθαριού».

H 82χρονη σήμερα Όνο παραδέχτηκε ότι ακόμα και σήμερα φοβάται τον Μάρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν, τον άνδρα που δολοφόνησε τον άνδρα της και εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή και εξήγησε ότι μετά το θάνατο του Λένον έκοψε τελείως τα ναρκωτικά με σκοπό να γίνει μία «καλή μητέρα».

Η χήρα του Λένον μίλησε όμως και για την πολυσυζητημένη σεξουαλικότητά του, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν bisexual αλλά ότι ποτέ δεν έκανε πράξη την επιθυμία του να κοιμηθεί με άλλους άνδρες.

Κλείσιμο
«Ο Τζον και εγώ το είχαμε συζητήσει εκτενώς, καθώς πιστεύαμε ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει bisexual. Ωστόσο, λόγω των κοινωνικών πιέσεων, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πείσει τον εαυτό μας ότι δεν είμαστε. Έτσι κρύβουμε εκείνη την πλευρά του εαυτού μας που είναι λιγότερο αποδεκτή», είπε η Όνο.

Όπως επισήμανε κατά τη συνέντευξή της, η ίδια πίστευε ότι το θρυλικό μέλος των Beatles ένιωθε έλξη για άλλους άντρες αλλά δεν τόλμησε ποτέ να κάνει έρωτα με ένα άτομο του ίδιου φύλου λόγω των κοινωνικών του αναστολών.

«Στις αρχές της χρονιάς που σκοτώθηκε μου είπε ότι θα μπορούσε να το είχε κάνει, αρκεί να έβρισκε κάποιον που να του φαινόταν αρκετά γοητευτικός, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ», συμπλήρωσε σχετικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης