Καλύτερη στάση και συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο και την προσφορά του Γιώργου Καραγκούνη έπρεπε να επιδείξει η ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φάνης Γκέκας στον ΣΠΟΡ 94,6.
Στην υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη και την «κόντρα» του με την ΕΠΟ στάθηκε ο Φάνης Γκέκας στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΠΟΡ 94,6.
«Δεν ήταν συμπεριφορά αυτή στον Γιώργο. Έχει δώσει την ψυχή του στην ομάδα, είχε τις περισσότερες συμμετοχές και λίγο σεβασμός δεν βλάπτει», τόνισε ο 35χρονος επιθετικός της Εσκισεχίρσπορ.
Παράλληλα, ο έμπειρος άσος μίλησε για την παρουσία του στο γειτονικό πρωτάθλημα, απέφυγε να σχολιάσει ποιος είναι καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στην τουρκική Superlig και σχολίασε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, τον Μανουέλ Ντα Κόστα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.