Έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τους Αναστασίου-Νταμπίζα
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Από τις επαφές του 37χρονου μέσου με τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα προέκυψε επί της ουσίας συμφωνία, ενώ στην τελευταία τους επαφή έγινε συζήτηση και για το οικονομικό, κάτι που δεν είχε συμβεί έως τώρα. Ούτε σε αυτό το κομμάτι φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε, στην προηγούμενη του επιστροφή στον Παναθηναϊκό το 2007, ο «Κάρα» δεν είχε… κολλήσει στο οικονομικό, παρότι έκανε συμβόλαιο με καλές αποδοχές, είχε απορρίψει προτάσεις από το εξωτερικό με περισσότερα χρήματα. Επιπλέον, δεν δημιούργησε κανένα θέμα με οφειλόμενα και δέχθηκε όλους τους διακονανισμούς που του πρότεινε ο σύλλογος.
Ο αρχηγός της Εθνικής έχει αυτή τη στιγμή το μυαλό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το οποίο ξεκινάει στις 12 Ιουνίου και δύο ημέρες μετά για την Ελλάδα. Πάντως, η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της διοργάνωσης και θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα των «πρασίνων» ενόψει της σεζόν 2014-15, καθώς θα έχει επισημοποιηθεί νωρίτερα αυτή του Μπούρμπου. Εκτός αν προκύψει και πάλι πρόβλημα με την εκδίκαση της προσφυγής του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας