ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Tess Holliday: Το plus size μοντέλο είναι πολύ... έγκυος!

Tess Holliday: Το plus size μοντέλο είναι πολύ... έγκυος!

«Δεν είναι ωραίο να σχολιάζεις κακοπροαίρετα μια παχουλή γυναίκα η οποία είναι έγκυος και δεν της φαίνεται λόγω κιλών», είπε το μοντέλο

Tess Holliday: Το plus size μοντέλο είναι πολύ... έγκυος!
Λίγες μέρες μετά την κριτική που δέχτηκε και τα σχόλια ότι δεν μοιάζει καθόλου για έγκυος η Tess Holliday είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το plus size μοντέλο που φοράει νούμερο 22 διανύει τον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης και ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες δείχνει την ολοστρόγγυλη κοιλιά της. 

Η Tess που είναι ήδη μητέρα ενός 10χρονου αγοριού πόζαρε στο φακό με μαύρο εφαρμοστό πλεχτό φόρεμα και έγραψε τη λεζάντα: «Baby bump'n».

Κλείσιμο


Σε άλλη πάλι φωτογραφία ποζάρει με τα εσώρουχά της γεμάτη αυτοπεποίθηση και στο τελευταίο της ποστ δείχνει πως είναι η κοιλιά της στο πλάι.



«Η αναμονή του δεύτερου παιδιού είναι μια όμορφη διαδικασία. Στον όγδοο μήνα το σώμα μου φαίνεται το ίδιο πριν αλλά η κοιλιά μου όχι. Είμαι εντάξει με αυτό», έγραψε το μοντέλο με τα πολύχρωμα τατουάζ.

Η Tess σχολίασε επίσης ότι δεν είναι ωραίο να σχολιάζεις κακοπροαίρετα μια παχουλή γυναίκα η οποία είναι έγκυος και δεν της φαίνεται λόγω κιλών. «Κάποιος μου έγραψε ότι μάλλον περιμένω τετράδυμα», ανέφερε πικραμένη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης