Ημερήσια νοσηλεία: Προσοχή στις παγίδες των συμβολαίων

Ημερήσια νοσηλεία: Προσοχή στις παγίδες των συμβολαίων

Προτού υπογράψετε ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο, διαβάστε τι ορίζεται σε περιπτώσεις ημερήσιας νοσηλείας, καθώς η πολιτική του one day clinic διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις

patient
Ένα από τα σημεία SOS που κρύβουν παγίδες και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα πριν υπογράψετε ένα συμβόλαιο υγείας είναι οι καλύψεις για την ημερήσια νοσηλεία. Η πολιτική του one day clinic διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις. Δηλαδή αν και ασφαλισμένος μπορεί να μην καλύπτεστε για μια μικροεπέμβαση που δε χρειάζεται διανυκτέρευση και να σας ζητηθεί να πληρώσετε όλα τα έξοδα νοσηλείας από την τσέπη σας.

Σημείο «κλειδί» της διαφοράς είναι η χρήση της απαλλαγής. Θυμίζουμε ότι η απαλλαγή είναι το ποσό που βγάζετε από την τσέπη σας για να συμμετέχετε στα έξοδα νοσηλείας τα οποία πέραν του ποσού της απαλλαγής καλύπτονται από την ασφαλιστικής σας εταιρία. Η απαλλαγή είναι χρήσιμη καθώς μειώνει το ετήσιο ασφάλιστρο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης