Η 17χρονη «σπάνια» Ζένια δίνει μαθήματα ζωής και ψυχής στην οικογένειά της

Η 17χρονη «σπάνια» Ζένια δίνει μαθήματα ζωής και ψυχής στην οικογένειά της

Η συγκινητική και ελπιδοφόρος μαρτυρία της μητέρας της 17χρονης σήμερα Ζένιας, η οποία ζει με ένα εξαιρετικά σπάνιο και επικίνδυνο νόσημα

mother_daughter_1080005357

*Γράφει η κυρία Γιούλη Ο., μαμά της Ζένιας, η οποία πάσχει από μία χρόνια διαταραχή του μεταβολισμού

Από πού να ξεκινήσει κανείς για να αφηγηθεί 17 ολόκληρα χρόνια… Θα προσπαθήσω να σας βάλω για λίγο στο δικό μας δρόμο, σε ένα δρόμο που περπατήσαμε και… περπατάμε ακόμη. Στις 5 Οκτωβρίου του 2006 μετά από μία σχετικά ομαλή εγκυμοσύνη, εάν αφαιρέσεις τους τελευταίους μήνες που έμεινα στο κρεβάτι λόγο κάποιας αιμορραγίας, ήρθε στον κόσμο η κόρη μας. Ένα πλάσμα που το είχα λατρέψει πριν ακόμη το αντικρίσω.

Λένε πως μία μάνα έχει διαίσθηση, εγώ το βίωσα αυτό πριν ακόμη έρθει στον κόσμο γιατί ένιωθα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκανα όλες τις εξετάσεις  και όλες ήταν τέλειες. Αλλά εμένα με βασάνιζε η σκέψη πως κάτι συμβαίνει και πρέπει να το βρω. Η μικρή μας γεννήθηκε υγιέστατη. Παρόλα αυτά, από την πρώτη μέρα που βρισκόμασταν στο μαιευτήριο εγώ ζητούσα συνεχώς να γίνουν όλες εξετάσεις και ρωτούσα με αγωνία αν είναι όλες καλές. Έπαιρνα πάντα την ίδια επιβεβαίωση ότι το παιδί είναι υγιέστατο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης