Κορωνοϊός – Εμβόλια: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που οι διστακτικοί δεν εμβολιάζονται

Κορωνοϊός – Εμβόλια: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που οι διστακτικοί δεν εμβολιάζονται

Το βασικότερο λόγο στον οποίο βασίζονται οι ανεμβολίαστοι και δεν προχωρούν στον εμβολιασμό και τη θωράκιση του οργανισμού τους απέναντι στην COVID-19 εντόπισαν Αμερικανοί ερευνητές. Δείτει ποιος είναι

220113213310_vaccinesss-1280x720
Τα αποτελέσματα ενός παγκόσμιου ερευνητικού προγράμματος, με επικεφαλής την Eva Pressman M.D. και τον Δρ. Tim Dye του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου του Rochester, δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη στην επιστήμη είναι ο πιο ισχυρός παράγοντας που καθορίζει το αν κάποιο άτομο αποφασίσει να κάνει το εμβόλιο κατά της COVID-19.

Οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα ενώ ξεκίνησαν αρκετά διστακτικά, καταγράφοντας περίπου 400 την ημέρα τον πρώτο μήνα που ξεκίνησαν, το Δεκέμβριο του 2020, πολύ σύντομα έφτασαν στο σημείο η χώρα να μετρά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ 7.144.996 πλήρως εμβολισμένους πολίτες, από το σύνολο των 10.678.632 μόνιμων κατοίκων της χώρας. Από αυτούς περίπου τα 2.647.835 πολιτών της (μέχρι και την ώρα που γράφεται το παρόν άρθρο) δεν έχουν εμβολιαστεί ούτε με μία δόση των εμβολίων.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης