Συμβόλαια Υγείας: Τέσσερα πράγματα που προσφέρουν στους άνδρες

Συμβόλαια Υγείας: Τέσσερα πράγματα που προσφέρουν στους άνδρες

Σε λίγες μέρες θα πούμε χρόνια πολλά στους... μπαμπάδες μας! Με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα μπορούμε κάλλιστα να τους δείξουμε την αγάπη μας, κάνοντάς τους ένα δώρο ζωής: μία ασφάλιση υγείας

190523113604_dad_baby-1280x720
Μπορεί η Ημέρα του Πατέρα να υπολείπεται σε… δημοφιλία εν συγκρίσει με αυτή της Μητέρας, αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι ο ρόλος του στις ζωές μας είναι δευτερεύων. Με αφορμή, λοιπόν, τον εορτασμό της σε λίγες μέρες (20 Ιουνίου), μπορούμε κάλλιστα να τους δείξουμε την αγάπη μας, κάνοντάς τους ένα δώρο ζωής: μία ασφάλιση υγείας.

Κατά κοινή ομολογία, οι ανάγκες των γυναικών σε θέματα υγείας είναι πιο αυξημένες λόγω και της δυνατότητας κύησης. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι και οι άνδρες δεν πρέπει να λαμβάνουν τα μέτρα τους αφενός, στο κομμάτι της πρόληψης και αφετέρου, στην νοσηλεία – θεραπεία. Πιο αναλυτικά, οι ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν σειρά παροχών σε αμφότερα τα σκέλη, με τους ενδιαφερόμενους να επιλέγουν εντέλει το «πακέτο» εκείνο που τους ταιριάζει, με βάση τις ανάγκες – οικονομικές και άλλες. Ειδικότερα, οι ασφαλίσεις υγείας περιλαμβάνουν τις εξής παροχές:

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης