Κορωνοϊός στη Βρετανία: Άλλοι 870 νέοι θάνατοι στα νοσοκομεία της χώρας
Πλησιάζουν τους 14.000 οι νεκροί απο κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Βρετανίας - Άλλοι 740 ασθενείς απεβίωσαν στην Αγγλία, φόβοι για μεγαλύτερο ξέσπασμα λόγω του σαββατοκύριακου του Πάσχα
Άλλοι 740 ασθενείς απεβίωσαν στα νοσοκομεία της Αγγλίας τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του NHS, με τον συνολικό αριθμό νεκρών στη χώρα να ανεβαίνει στους 12.396.
Ο ιατρικός επικεφαλής της κυβέρνησης Κρις Ουίτι προειδοποίησε πως μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο ξέσπασμα στον αριθμό νεκρών από τη λοίμωξη που προκαλεί ο κορωνοϊός έπειτα από το προσεχές σαββατοκύριακο.
Από εκεί και πέρα, στη Σκωτία καταγράφηκαν άλλοι 80 θάνατοι, η Ουαλία είχε 32 νέους νεκρούς και η Βόρεια Ιρλανδία άλλους 18.
Συγκεντρωτικά, η Αγγλία αριθμεί 12.396 νεκρούς, η Σκωτία 779, η Ουαλία 495 και η Βόρεια Ιρλανδία 158.
Πάντως, οι παραπάνω αριθμοί δεν είναι απαόλυτοι, καθώς δεν καταγράφονται οι ασθενείς που χάνουν τις ζωές τους σε γηροκομεία και άλλα ιδρύματα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.