Κορωνοϊός στις ΗΠΑ: Επάρκεια υλικού στο Χιούστον - Εφοδιάζει τα διαγνωστικά κέντρα με τεστ για τον ιό
Το Χιούστον θα πρέπει να λάβει 5.000 διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό στη διάρκεια της ημέρας
Ο δήμαρχος του Χιούστον στις ΗΠΑΣιλβέστερ Τέρνερ δήλωσε ότι η πόλη του έχει αρκετό ιατρικό υλικό ώστε να εφοδιάζει μέχρι το Σάβατο τα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα με διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό.
Ο ίδιος είπε ότι το Χιούστον θα πρέπει να λάβει 5.000 διαγνωστικά τεστ για την COVID-19 στη διάρκεια της ημέρας.
Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι το διαγνωστικό κέντρο που έχει στηθεί στο στάδιο Μπάτλερ του Χιούστον έχει πραγματοποιήσει διαγνωστικά τεστ για την COVID-19 σε περισσότερους από 11.000 ανθρώπους.
Ο Τέρνερ εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι τα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19 στο Χιούστον θα αυξηθούν, καθώς θα γίνονται όλο και περισσότερα διαγνωστικά τεστ.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race