Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίμοντς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Μπόρις Τζόνσον - Κάρι Σίμοντς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η αρραβωνιαστικιά του Βρετανού πρωθυπουργού φορούσε το μονόπετρο που της χάρισε ο Μπόρις Τζόνσον, όταν της έκανε πρόταση γάμου - Γιατί το ζευγάρι «θα γράψει ιστορία»;

boris1
Μία εβδομάδα, μετά την επίσημη ανακοίνωση πως περιμένει τον πελαργό, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση η αρραβωνιαστικιά του Βρετανού πρωθυπουργού, Κάρι Σίμοντς. Η 31χρονη Κάρι παρέστη μαζί με τον 55χρονο Μπόρις Τζόνσον το Σάββατο σε εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Ευδιάθετη η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον, η οποία είναι η πρώτη ανύμφευτη οικοδέσποινα της πρωθυπουργικής κατοικίας στη βρετανική ιστορία, φορούσε ένα ριχτό φλοράλ φόρεμα, που άφηνε να φανεί η προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Στο αριστερό της χέρι έλαμπε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το οποίο πιστεύεται πως της έδωσε ο Τζόνσον, όταν της έκανε πρόταση γάμου τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, στο εξωτικό νησί Μυστίκ, στην Καραϊβική.

boris3
boris4



Το ζευγάρι ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο πως αρραβωνιάστηκε και το καλοκαίρι περιμένει το πρώτο του παιδί. Το μωρό που θα έρθει στον κόσμο θα είναι το έκτο παιδί για τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος έχει, ήδη, τέσσερα ενήλικα παιδιά με την δεύτερη σύζυγό του, Μαρίνα Γουίλερ και μια 11χρονη κόρη, καρπό εξωσυζυγικής σχέσης.

Σύμφωνα με φίλους της Κάρι Σίμοντς, που μίλησαν στον βρετανικό Τύπο, ο πελαργός θα επισκεφθεί το πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας τον Ιούνιο. Αμέσως, μόλις πάρει στα χέρια του το διαζύγιο από την Μαρίνα Γουίλερ, ο Τζόνσον αναμένεται να βάλει «βέρα στο δεξί» με την πρώην επικεφαλής Επικοινωνίας των Τόρις. Αν και προς το παρόν ο «Μπότζο» και η Σίμοντς δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου, όταν αυτό συμβεί το ζευγάρι «θα γράψει ιστορία», ως το πρώτο πρωθυπουργικό ζεύγος στην βρετανική ιστορία που παντρεύεται ενώ, ήδη, έχει εγκατασταθεί στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.


Κλείσιμο
boris0
boris2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης