Σύνοδος Κορυφής: Μετά το ναυάγιο η Μέρκελ το... έριξε στις πατάτες
Χωρίς συμφωνία για το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της περιόδου 2021-27, ολοκληρώθηκε η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των ηγετών των κρατών-μελών της ΕΕ
Δεν «έπνιξε» στο ποτό, αλλά στις πατάτες τον πόνο της η Γερμανίδα καγκελάριος ύστερα από τη Σύνοδο Κορυφής από την οποία δεν βγήκε λευκός καπνός. Οι διαφορές μεταξύ των ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ ήταν σημαντικές.
Η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για το πότε θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για τον επταετή προϋπολογισμό. Λίγα λεπτά νωρίτερα, μια ευρωπαϊκή πηγή ανέφερε ότι δεν καθορίστηκε κάποια ημερομηνία για μια νέα σύνοδο κορυφής.
Αμέσως μετά τη λήξη της συνόδου και ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι δεν στάθηκε δυνατόν να υπάρξει συμφωνία για τον προϋπολογισμό της Ένωσης.
Στο περιθώριο της Συνόδου, η Γερμανίδα καγκελάριος πραγματοποίησε επίσκεψη στο εστιατόριο του κτηρίου, όπου φάνηκε να επιλέγει πατάτες φούρνου.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.