LIVE

Κορωνοϊός

Spiegel: Ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια οι αλλοδαποί στη Γερμανία

CiaZMgEWgAEsGzC

O αριθμός τους είναι στο υψηλότερο επίπεδο μετά την επανένωση - Αυξήθηκαν 2% από το 2018

Ο αριθμός των αλλοδαπών στη Γερμανία δεν ήταν ποτέ υψηλότερος από την επανένωση των Γερμανιών, γράφει το περιοδικό "Spiegel", το οποίο επικαλείται τα στοιχεία του Κεντρικού Μητρώου Αλλοδαπών.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, καταγράφηκαν 11,14 εκατομμύρια αλλοδαπών, δηλαδή 2% περισσότεροι από ό,τι στο τέλος του 2018, οπότε ανέρχονταν σε 10,92 εκατομμύρια. Στα τέλη του 2011 ο αριθμός των καταγεγραμμένων αλλοδαπών ήταν 6,93 εκατομμύρια, ενώ το 1990 ήταν μόλις 5,34 εκατομμύρια.

Από το 2012 έως το 2019 έφτασαν στη Γερμανία δύο εκατομμύρια αιτούντες άσυλο. Πάντως, ο μεγάλος αριθμός των προσφύγων είναι ένας μόνο λόγος για την αύξηση των τελευταίων χρόνων. Στα τέλη του 2018, προέρχονταν από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχεδόν 5 εκατομμύρια πολίτες, ενώ άλλα 1,5 εκατομμύρια ήταν Τούρκοι, αναφέρει το «Spiegel».

Πριν από μερικές ημέρες, η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι ο πληθυσμός στη Γερμανία έφτασε τα 83,2 εκατομμύρια. Το γερμανικό περιοδικό καταλήγει πως χωρίς τη μετανάστευση, ο πληθυσμός στη χώρα θα είχε συρρικνωθεί ήδη από το 1972.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (18)

Αμπεμπελελέκουα

Nίκος (Φιλελές) & Nίκαινα (φιλελού) πάνε Weekend Bερολίνο -μικρή απόδραση. Εκεi αφού μένουν σε ένα από τα 5στερα Ηοtel στο Zoο. Nίκος & Νίκαιvα κάνουν πάντα το φιλελέδικο καθήκον τους να προσπαθούν δnλαδή να διαφωτiσoυν όλους τους αvθρώπους που έxoυν παρασυρθεί από τις σειρήvες του λαϊκισμoύ & να δεiξουν την αvεκτικότnτα τους σε όλους τους κατατρεγμέvoυς αυτού του κόσμου & να τους καλέσουν στις γειτονιές των λαϊκών ανθρώπων για να κάνουν τους απλούς γηγενείς να μην εivαι ξενόφοβοι, διότι Νίκος & Niκαινα δεν εivαι ξεvόφοβοι ως άvθρωποι του κόσμου και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται να έxoυν τους κατατρεγμένους στην γειτονιά τους. Eκεi λoιπόv έρχovται σε επαφή με το ρουμ σέρβις, που για καλή τους τύχη ή έτσι νομizουν εivαι έvας Σoμαλός ψnλός & καρδαμoμέvoς. Η Niκαινα παθαivει μια ταραχή μόλις αvτικρizει τον Σoμαλό & του πιάνουν κoυβέvτα για τα μαρτύρια που περνάνε τώρα που το ΑfD πήρε 13% στις εκλoγές & πόσo χάλασαν & οι Γερμαvoί. Με έκπληξη μαθαίνουν ότι ο Σoμαλός εivαι από 10ετια Γερμαvός υπήκoος & εvεργό μέλos του AfD, αφoύ με την άφρovα μεταvαστευτική πoλιτική της Μέρκελ έxει γεμiσει η Γερμαviα βρώμικoυς τριτoκοσμικoύς. Σoκαρισμένος ο Νiκoς & η Niκαινα ρωτάvε σε στιγμές αμnxαviας πως τα κατάφερε ο Σoμαλός & πήρε Γερμαvική υπnκoότητα, oπότε μαθαivoυν ότι μια 65xρονη Γερμαviδα πήγε πριν 15 χρόvια στη Σoμαλiα για σεξoτoυρισμό έμπλεξε με τον Axμέντ (έτσι τον λένε) & αποφάσισε να τον φέρει στη Γερμαviα & ας τους xώριzαν 45 χρόvια & να τον παvτρευτεi. Tώρα εixε πεθάvει πλέον η Γερμαviδα και ο Axμέvτ εixε μεivει αμαvάτι με την υπnκoότnτα. Στo άκoυσμα της ιστoρiας η Niκαιvα παθαivει μια ανατριxiλα & την πιάvει μια μαviα να δoκιμάσει τον Αxμέvτ. Tnν άλλη μέρα & αφoύ ρωτάει τι ώρα σxoλάει, πρoσποιεiται στον Νiκο ότι θα πεταxτεi ως το KDW να ψωviσει κάτι για μια φiλn της & τον ρωτάει αν θέλει να πάει μαzi της. Eξoυθενωμέvoς ο Νiκoς απ τnν πρωιvή βόλτα στα μαγαzιά & στο Zόvυ Σέντερ λέει ότι θα πρoτιμoύσε να μην πάει. Η Νικαιvα περιμέvει τον Αχμέvτ στην εiσοδο & του την πέφτει άγρια. Σε λιγότερo από 30' εivαι στο διαμέρισμα του στο Bέντιγκ & αvτιλαμβάvεται γιατi η Γερμαviδα τον παvτρεύτnκε. Eξoυθεvωμένη 4 ώρες αργότερα φθάvει στο Ηοtel, όπου βλέπει τον Νiκο να κoιμάται, τον ξυπνά & του λέει ότι απoφάσισε να χωρίσουν & να μεivει για πάvτα με τον Axμέvτ. Την Κυριακή το βράδυ ο Νίκος γυρvά μόvoς του, απογonτευμέvος στην Αθήvα & με βαθύ προβληματισμό γιατί κάποιος μεταvάστης Σομαλός που ψηφίzει ΑfD του έκλεψε την Niκαιvα που τώρα την λέvε Axμαiταιvα. Mεγάλο το δράμα του...

Κλαίωωωωωωωω

Χαχαχαχαχαχαααα... Toυ Koύλη φιλελέδες;

Δαναός

σηκω Αδολφε απο τον ταφο σου να βαλεις σε ταξει τον Κοσμο!!

tasos rallis

δηλαδη οι ελληνες θα αλωσουνε τη γερμανια;

ONNEΔίτης

Μπoρεί κάλλιστα η φίλη και σύμμαxoς Γερμαvία να μας στείλει δύo εκατoμμύρια μεταvάστες, ίσως και τρία. Mόλις χτες είπε Koύλης πρωθυπoυργός μας ότι μπορεί να μην μας κάλεσε η κ. Mέρκελ στην σύσκεψη για την Λιβύη, αλλά παραμέvoυμε φίλοι και σύμμαxoι!

Αντε

Βρε, να τα εκατοστησετε!

BERLIN

HΓερμανία εχει βιομηχανία αλλά έχει και νόμους σκληρούς για τα καθίκια που θεωρούν οτι ήρθαν στην Ευρώπη για να ληστεύουν τους πολίτες και να πλουτίσουν εύκολα ! ΝΥΧΤΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ !

κα

Όσο δυνατή κι αν είναι μια χώρα οικονομικά, στρατιωτικά, επιστημονικά ή τεχνολογικά πάντα υπάρχει μια οροφή που προσδιορίζεται από την φυσιολογική γήρανση του πληθυσμού. Ο Γερμανικός λαός, πάντα έξυπνος, πειθαρχημένος, μεθοδικός και με το βλέμμα στο μέλλον κατάλαβε ότι χωρίς "ενέσεις" πληθυσμού, στο μέλλον το γερμανικό θαύμα μπορεί εύκολα να γίνει γερμανικό παρελθόν όπως παρελθόν έγινε ο κάποτε σπουδαίος αρχαίος ελληνικός πολιτισμός. Θέλοντας να αποφύγουν μια επικίνδυνη για την οικονομία πληθυσμιακή συρρίκνωση παρόμοια με αυτήν μιας άλλης μεγάλης εξαγωγικής οικονομίας, της Ιαπωνίας, έβαλαν νερό στο κρασί τους και δέχονται μαζικά Πολωνούς, Λιθουανούς, Ισπανούς, Ιταλούς, Έλληνες μαζί με Ασιάτες και Αφρικανούς των οποίων οι παραδοσιακές αρετές πόρρω απέχουν απ' αυτές του γερμανικού λαού. Στο βαθμό όμως που το σύστημά τους είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτρέπει από τους μετανάστες να ασκούν στη Γερμανία τις οπισθροδρομικές τους συνήθειες, μικρό το κακό και μεγάλο το όφελος! Η οικονομία θα δουλεύει ρολόι και μετά από μια δύο γενιές εκατομμύρια μελαψοί ή σχιστομάτηδες τύποι θα δηλώνουν υπερήφανοι που είναι Γερμανοί και κυρίαρχοι στην Ευρώπη. Αλίμονο στους λαούς που δεν έχουν την οξυρέρκεια να καταλάβουν ότι η μόνη διέξοδος από την παγκοσμιοποίηση είναι η φυγή προς τα πίσω!

ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ

8.000.000 Ελληνες / 4.000.000 αλλοδαποί και ελληνοποιημένοι !!!

@

Στην Ελλαδα οι κυβερνησεις αποκρυπτουν τετοια στοιχεια και δεν ανακοινωνουν τις στατιστικες και τις καταμετρησεις. Γιατι οι αλλοδαποι ,οι περισσοτεροι απ αυτους παρανομοι, εχουν ξεπερασει τον ελληνικο πληθυσμο της χωρας. Ειδικα τωρα με ΝΔ κυβερνηση (πολιτικη εισαγωγης φθηνων εργατικων χεριων και ευρωπαϊκων επιδοματων) εχουμε τελειωσει ως εθνος.

Elizabeth

Αν χαϊδεύει η Μέρκελ την κοιλιά του Ερντογάν, 22εκατομυρια να φτάσουν! Να στείλουμε και τους δικούς μας!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης