Ανησυχητικό tweet από τη φερόμενη «σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν: «Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Αν μου συμβεί κάτι...»

Ανησυχητικό tweet από τη φερόμενη «σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν: «Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας. Αν μου συμβεί κάτι...»

H 36χρονη, που ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ και με τον πρίγκιπα Άντριου της Αγγλίας σε ηλικία 17 ετών, παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο BBC με την οποία «καίει» πολλά ισχυρά πρόσωπα

fovos
Με μια ανησυχητική ανάρτηση στο Twitter, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι υπήρξε σκλάβα του σεξ του παιδόφιλου μεγιστάνα Τζέφρι Έπσταϊν και ότι υποχρεώθηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου της Αγγλίας σε ηλικία 17 ετών, εκφράζει φόβους για τη ζωή της.

«Θέλω να κάνω δημοσίως γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις», γράφει στο ανησυχητικό μήνυμά της η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, που έχει πλέον αλλάξει το επίθετό της σε «Τζιούφρι», σύμφωνα με την Daily Mail. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα,η 36χρονη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο BBC, εκθέτοντας πανίσχυρα πρόσωπα.

«Αν μου συμβεί κάτι, για χάρη της οικογένειάς μου μην το αφήσετε έτσι και βοηθήστε με να τους προστατέψω», συμπληρώνει στην ανάρτησή της η Βιρτζίνια, σημειώνοντας ότι πολλοί «μοχθηροί άνθρωποι» θέλουν να της κλείσουν το στόμα.



Στη συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, η Τζιούφρι ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Άντριου έκανε σεξ μαζί της τρεις φορές, περιγράφοντας την πρώτη ερωτική επαφή μαζί του - κατόπιν εντολής της Γκισλέιν Μάξγουελ, στενής φίλης του Τζέφρι Έπσταϊν - ως «σύντομη και αηδιαστική». Όπως εξήγησε η εμπειρία αυτή την έκανε να νιώσει «τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη», αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι την κακοποίησε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Άντριου αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε ποτέ ερωτική επαφή με την εν λόγω γυναίκα, ενώ έχει αμφισβητήσει την αυθεντικότητα φωτογραφίας που τους δείχνει να ποζάρουν αγκαλιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης