Λήξη συναγερμού στη Γλασκώβη: Ασφαλές το ύποπτο πακέτο στο αεροδρόμιο

Λήξη συναγερμού στη Γλασκώβη: Ασφαλές το ύποπτο πακέτο στο αεροδρόμιο

Μετά από 3,5 ώρες επανήλθε η κανονικότητα στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης - Δεκάδες οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο  – Στο μικροσκόπιο των αρχών ένα πακέτο που έφτασε με πτήση της KLM

glascow_incident
Ασφαλές ήταν τελικά το ύποπτο δέμα που οδήγησε στην εκκένωση μέρους του αεροδρομίου της Γλασκώβης από επιβάτες και προσωπικό. 

Το περιστατικό κράτησε περίπου 3,5 ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 13:25 το μεσημέρι, οπότε και το πακέτο κρίθηκε ασφαλές από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.




Δεκάδες οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ανάμεσά τους αξιωματικοί της αστυνομίας και ασθενοφόρο, βρέθηκαν στο σημείο.  στο σημείο. Στο στόχαστρό τους έχει μπει ένα πακέτο που έφτασε με πτήση της KLM.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πτήση ερχόταν από το Άμστερνταμ. 

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι το πρόβλημα προέκυψε λίγο μετά τις 10 το πρωί (τοπική ώρα) και ότι το αεροσκάφος έχει απομονωθεί. Διεξάγονται έρευνες για τον προσδιορισμό του περιεχομένου του πακέτου, ενώ το αεροσκάφος έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι τα υπόλοιπα τμήματα του αεροδρομίου είναι λειτουργικά.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης