Φρικτός θάνατος για 6 μηνών βρέφος στην Αργεντινή: Ο θετός του πατέρας το πέταξε στον ανεμιστήρα οροφής

Φρικτός θάνατος για 6 μηνών βρέφος στην Αργεντινή: Ο θετός του πατέρας το πέταξε στον ανεμιστήρα οροφής

Ο 26χρονος έπαιζε με το μωρό όταν το πέταξε στον αέρα χωρίς να προσέξει ότι ο ανεμιστήρας ηταν σε λειτουργία

aneimstiroaorofis
Τραγωδιά με θύμα ένα κορίτσι μόλις έξι μηνών στην Αργεντινή που έχασε τη ζωή του όταν ο θετός του πατέρας το πέταξε ψηλά για παιχνίδι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ανεμιστήρα οροφής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Καουκέτε στη βόρεια Αργεντινή με τον 26χρονο θετό πατέρα του βρέφους, Ζεσούς Μισέλ Ζαλαζάαρ, να έχει ήδη συλληφθεί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 26χρονος έπαιζε με το έξι μηνών κοριτσάκι και όταν το πέταξε ψηλά στον αέρα δεν πρόσεξε ότι ο ανεμιστήρας οροφής ήταν εν λειτουργία.

Το βρέφος τραυματίστηκε σοβάρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το σώσουν, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία το υπέβαλαν, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τετάρτης.

Η περιγραφή της θείας του μικρού κοριτσιού σοκάρει: «η αδερφή μου μαγείρευε και φώναξε ότι το φαγητό ήταν έτοιμο. Τότε εγώ ξεκίνησα να στρώνω το τραπέζει. Ο Ζεζούς είχε το μωρό στα χέρια του και έπαιζε στο σαλόνι. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο από χτύπημα στον ανεμιστήρα οροφής και είδα τον Ζεζούς να κρατάει το μωρό επάνω του και τη μπλούζα του να έχει γεμίσει αίματα».

Άλλες πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης καθώς και ότι ορισμένοι εκ των παριστάμενων προσπάθησαν να χτυπήσουν τον 26χρονο όταν είδαν τον σοβαρό τραυματισμό του βρέφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης