Daily Mail: Σε «ανώνυμο» τάφο στη Φλόριντα πιθανότατα η σορός του Τζέφρι Έπσταϊν

Daily Mail: Σε «ανώνυμο» τάφο στη Φλόριντα πιθανότατα η σορός του Τζέφρι Έπσταϊν

«Σβήστηκαν» και τα ονόματα των γονιών του από τη διπλανή κρύπτη, μάλλον για να αποφευχθούν βανδαλισμοί

epstein
Μια «ανώνυμη» πέτρινη κρύπτη σε ένα ιουδαϊκό μαυσωλείο έγινε πιθανότατα η τελευταία κατοικία του Τζέφρι Έπσταϊν, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.com.

Πηγές της βρετανικής εφημερίδας πιστεύουν ότι η σορός του χρηματιστή, ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση ανηλίκων, μεταφέρθηκε στο Λοξαχάτσι της Φλόριντα, ώστε να ενταφιαστεί δίπλα στους γονείς του, την Πολίν (Πόλα) και τον Σέιμουρ Έπσταϊν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάλληλοι του εν λόγω κοιμητηρίου αρνήθηκαν να εξηγήσουν γιατί την περασμένη Τετάρτη (όταν έγινε η χαμηλών τόνων κηδεία του 66χρονου Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη) αφαιρέθηκε μυστηριωδώς η πλάκα από την κρύπτη όπου είναι θαμμένοι οι γονείς του χρηματιστή και αντικαταστάθηκε με μια κενή, χωρίς τα ονόματά τους.

Βρετανικά ΜΜΕ όμως, μεταξύ των οποίων η Mirror, εικάζουν ότι αυτό μπορεί να συνέβη για να αποφευχθούν οι βανδαλισμοί στους τάφους τους, στον απόηχο του σκανδάλου για τις δραστηριότητες του γιου τους.

Η διπλανή κρύπτη είχε μια καινούργια πλάκα, χωρίς καμία σήμανση, αλλά όταν η Daily Mail επικοινώνησε με τον μοναδικό αδερφό του Έπσταϊν, τον Μαρκ, για να επιβεβαιώσει ότι η σορός του χρηματιστή ήταν εκεί, εκείνος αντέδρασε με οργή λέγοντας ότι «δεν δουλειά κανενός» να γνωρίζει που είναι θαμμένος ο 66χρονος.

Ο 65χρονος Μαρκ πρόσθεσε ότι πρόκειται για ένα οικογενειακό ζήτημα και δεν προτίθεται να απαντήσει σε καμία ερώτηση.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι εν λόγω κρύπτες βρίσκονται σε ένα μεγάλο μαυσωλείο με δεκάδες άλλους εβραϊκούς τάφους στο κοιμητήριο IJ Morris Star of David Cemetery, κοντά στο πλούσιο Παλμ Μπιτς.

Οι τάφοι στο μαυσωλείο είναι λιτοί και απέριττοι, σε συμμόρφωση με την ιουδαϊκή παράδοση, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη χλιδή που απολάμβανε ο Έπσταϊν προτού οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και διακίνηση ανηλίκων προκαλέσουν την πτώση του και την αυτοκτονία του.

Παρόλο όμως που οι συγκεκριμένες κρύπτες είναι λιτές, πιστεύεται ότι η τιμή σε ορισμένα σημεία του νεκροταφείου μπορεί να φτάνει και τα 250.000 δολάρια, λόγω της τοποθεσίας του κοιμητηρίου κοντά στο Παλμ Μπιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης