Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η εκλεκτή της Μέρκελ τα «παίζει» όλα για όλα

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η εκλεκτή της Μέρκελ τα «παίζει» όλα για όλα

Ψηφίστε Ούρσουλα λέει ο Σοσιαλδημοκράτης αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Τόμας Όπερμαν -Η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή της

ursula_von_laien
«Ναι» στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν λέει ο Σοσιαλδημοκράτης αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου, Τόμας Όπερμαν, δίνοντας «γραμμή» στα στελέχη του κόμματος, λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στο Στρασβούργο, για την επικύρωση του διορισμού της στην προεδρία της Κομισιόν.

«Ψηφίστε την Ούρσουλα για να μην αποδυναμωθεί η Ευρώπη», δήλωσε το πρωτοκλασάτο στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατών καλώντας τους ευρωβουλευτές να εμπιστευτούν την μητέρα του γερμανικού στρατεύματος για να διαδεχτεί τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Το όραμά της για την Ευρώπη παρουσιάζει στο Στρασβούργο η Ούρσουλα

Μιλώντας άψογα γαλλικά, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ξεκίνησε την ομιλία της από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου εξαίροντας την αναγκαιότητα των πολιτών να αγωνιστούν για την Ευρώπη.Η ίδια τόνισε επίσης ότι είναι περήφανη ως γυναίκα που διεκδικεί την προεδρία της Κομισιόν.

Παρουσιάζοντας το όραμά της για την Ευρώπη, η μητέρα του γερμανικού στρατεύματος ελπίζει πως θα καταφέρει να αλιεύσει την ψήφο 374 βουλευτών που απαιτούνται για να επικυρωθεί ο διορισμός της στην προεδρία της Κομισιόν.

«Με κάνει να νιώθω περήφανη το γεγονός ότι, για πρώτη φορά, μια γυναίκα προορίζεται για τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», υποστηρίζει, αυτή τη φορά στη γερμανική γλώσσα. «Η παγκοσμιοποίηση, η δημογραφική αλλαγή, η ψηφιοποίηση και η κλιματική αλλαγή αποτελούν πρόκληση», τόνισε η Χριστιανοδημοκράτισσα υπουργός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης