Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεχιστεί η εκπαίδευση των Τούρκων πιλότων σε δύο μαχητικά F-35 στην Αεροπορική Βάση Λιουκ στην Αριζόνα, παρά τη διαμάχη μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας με αφορμή το σχέδιο της Άγκυραςνα αγοράσει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400.
«Η εκπαίδευση θα συνεχιστεί στην Αεροπορική Βάση Λιουκ», είπε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τσάρλι Σάμερς κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Όταν ρωτήθηκε αν το υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει να πάρει πίσω τα δύο μαχητικά που έχουν παραδοθεί στην Τουρκία και βρίσκονται στη συγκεκριμένη βάση, ο Σάμερς απάντησε: «Δεν σχεδιάζουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.