Έσπασε το πέος του κάνοντας σεξ - Το πρησμένο μόριό του έμοιαζε με... μπουκάλι κρασιού

Έσπασε το πέος του κάνοντας σεξ - Το πρησμένο μόριό του έμοιαζε με... μπουκάλι κρασιού

Την άκρως οδυνηρή και τραυματική του εμπειρία μοιράστηκε με την εφημερίδα Sun ένας Βρετανός ζωγράφος/διακοσμητής, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβρη υπέστη κάταγμα πέους, ενώ έκανε σεξ

katagma-peous
Την άκρως οδυνηρή και τραυματική του εμπειρία μοιράστηκε με την εφημερίδα Sun ένας Βρετανός ζωγράφος/διακοσμητής, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβρη υπέστη κάταγμα πέους, ενώ έκανε σεξ.

Ο Sean Marsden, 48 ετών, βρισκόταν στο κρεβάτι με τη σύντροφό του, την 36χρονη Louise Gray, στις 22 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, απολαμβάνοντας μια βραδιά πάθους, όταν ξαφνικά το σώμα του γλίστρησε στα σεντόνια, βρέθηκε σε μια... αφύσικη γωνία σε σχέση με το σώμα της παρτενέρ του και ακούστηκε ένα «κρακ».

Σφαδάζοντας από τους πόνους, ο 48χρονος είδε το πέος του να φουσκώνει και να πρήζεται μέσα σε λίγα λεπτά, φτάνοντας σε μέγεθος ένα μπουκάλι του κρασιού.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Σρούσμπερι, όπου κατοικεί, και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο. Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, εκτός από κάταγμα πέους ο Βρετανός είχε υποστεί και ρήξη ουρήθρας.

Μετά από μερικά 24ωρα στο νοσοκομείο, ο κ. Marsden επέστρεψε σπίτι του, με το μόριό του τυλιγμένο σε επιδέσμους, χωρίς να μπορεί καν να περπατήσει.

Πάντως ο 48χρονος δεν πτοήθηκε από το ατύχημα, αλλά ούτε και από τις προτροπές των γιατρών να ξεχάσει το σεξ για τουλάχιστον έναν μήνα.

Κλείσιμο
Περίπου δυόμιση εβδομάδες μετά το επώδυνο περιστατικό, το ζευγάρι ξανάπεσε μαζί στο κρεβάτι, αφού ο Marsden «δεν μπορούσε να περιμένει» και θεώρησε ότι οι «συχνές στύσεις του» αποτελούσαν απόδειξη της γρήγορης ανάρρωσής του.

Εκτός από τον δικό του φόβο όμως, ο 48χρονος έπρεπε να βοηθήσει και τη σύντροφό του να ξεπεράσει το σοκ και τις... ενοχές της μετά την τραυματική εμπειρία, αφού η 36χρονη κατηγορούσε τον εαυτό της για αυτό που συνέβη και έτρεμε ότι θα μπορούσε να ξανασυμβεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης