Τραγωδία στην Πολωνία: Πέντε κορίτσια νεκρά από πυρκαγιά σε escape room

Τραγωδία στην Πολωνία: Πέντε κορίτσια νεκρά από πυρκαγιά σε escape room

Ένα ακόμη άτομο υπέστη σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύεται στην εντατική - Τα κορίτσια ήταν ηλικίας 15 ετών και συμμετείχαν σε πάρτι γενεθλίων

poland_escaperoom
Πέντε έφηβες έχασαν σήμερα τη ζωή τους στην Πολωνία σε μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα "escape room", στο Κοστζαλίν , στο βόρειο τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ ένα άτομο ακόμη υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Τα θύματα αυτής της τραγωδίας είναι παιδιά ηλικίας 15 ετών, νεαρά κορίτσια που γιόρταζαν κάποια γενέθλια», δήλωσε ο υπουργός Γιοάχιμ Μπρουντζίνσκι, στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.

Ο εκπρόσωπος των πυροσβεστικών δυνάμεων της πόλης Τόμαζ Κουμπιάκ είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο ότι «ένας άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα και έχει μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας». Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο τύπου της τοπικής αστυνομίας, το θύμα είναι ηλικίας περίπου 25 ετών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Το υπουργείο Εσωτερικών επισήμανε ότι έδωσε διαταγή στις πυροσβεστικές δυνάμεις να ελέγχουν τα μέτρα αντιπυρικής προστασίας σε όλα τα "escape rooms" της Πολωνίας, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται σε περίπου 1000.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης