Σε κώμα βρίσκεται ένα εξάχρονο αγοράκι στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον πατέρα του επειδή «δεν είχε κάνει τα μαθήματά του».
Οι Αρχές της πόλης Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα) συνέλαβαν τον Μεχμέτ Αλί Γ. μετά την αποτρόπαια πράξη του. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι έδειρε τον μικρό του γιο χρησιμοποιώντας τον μεταλλικό σωλήνα μιας ηλεκτρικής σκούπας.
Η αφορμή της άγριας επίθεσης ήταν ότι ο εξάχρονος «δεν είχε κάνει τα μαθήματά του».
Οι γείτονες, που άκουσαν τις κραυγές του άτυχου αγοριού, κάλεσαν ασθενοφόρο και την Αστυνομία.
Ωστόσο, όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς ο εξάχρονος είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του από το άγριο ξύλο.
Ο μικρός Μετκάν βρίσκεται ακόμη διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Ισκεντερούν και δίνει μάχη για τη ζωή, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
Κλείσιμο
Η πρώην σύζυγος του δράστη, που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού της, δήλωσε σε ρεπόρτερ στην Τουρκία ότι εγκατέλειψε τον βίαιο πρώην της επειδή την ξυλοκοπούσε καθημερινά.
Την ίδια κακοποίηση δεχόταν από το ίδιο της το παιδί ακόμα και η μάνα του συλληφθέντα, η οποία είχε κάνει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;