Πούτιν στην G20: Ανέντιμος ανταγωνισμός και μοχθηρή πρακτική οι μονομερείς κυρώσεις
Ο Ρώσος πρόεδρος «φωτογράφισε» τις Ηνωμένες Πολιτείες - Οι δηλώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους ηγέτες της Κίνας και της Νότιας Αφρικής, γεγονός που ερμηνεύεται αναλόγως
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατήγγειλε σήμερα από το Μπουένος Άιρες τη «μοχθηρή πρακτική» των «μονομερών κυρώσεων» και του εμπορικού προστατευτισμού, λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνόδου της G20 που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.
«Δεν μπορούμε να βλέπουμε τον ανέντιμο ανταγωνισμό να αντικαθιστά όλο και συχνότερα τον τίμιο διάλογο που βασίζεται στην αρχή της ισότητας μεταξύ των κρατών. Η μοχθηρή πρακτική της καταφυγής στις παράνομες μονομερείς κυρώσεις και στα μέτρα προστατευτισμού εξαπλώνεται» είπε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, η χώρα του οποίου πλήττεται από το 2014 από αυστηρές οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβάλει η ΕΕ και οι ΗΠΑ εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης.
Οι δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας έγιναν κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τους επικεφαλής των χωρών των Brics (Βραζιλία, Ρωσία, Κίνα, Νότια Αφρική) και αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε τη διμερή συνάντηση με τον Πούτιν, που είχε προγραμματιστεί στο περιθώριο της Συνόδου.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους