Γάλλος πρεσβευτής στα Σκόπια: Η επιλογή είναι ανάμεσα σε Βόρεια Μακεδονία και... Βόρεια Κορέα

Γάλλος πρεσβευτής στα Σκόπια: Η επιλογή είναι ανάμεσα σε Βόρεια Μακεδονία και... Βόρεια Κορέα

«Πιστεύω ότι οι Μακεδόνες είναι ικανοί να κάνουν θυσίες και τώρα έχουν την ευκαιρία, ιδίως με το δημοψήφισμα της επόμενης εβδομάδας, να το αποδείξουν», δήλωσε ο Γάλλος διπλωμάτης σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της πΓΔΜ

aazzz
Τη δική του προσέγγιση αναφορικά με το δημοψήφισμα στη γείτονα χώρα έδωσε ο πρεσβευτής της Γαλλίας στα Σκόπια και πρώην πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Κριστάν Τιμονιέ. Μιλώντας σε εκδήλωσε στην πρωτεύουσα της πΓΔΜ ο κ. Τιμονιέ δήλωσε ότι η συμφωνία (ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια) δεν είναι τέλεια αλλά δίνει την ευκαιρία στις μελλοντικές γενιές να ζήσουν καλύτερα. «Πιστεύω ότι οι Μακεδόνες είναι ικανοί να κάνουν θυσίες και τώρα έχουν την ευκαιρία, ιδίως με το δημοψήφισμα της επόμενης εβδομάδας, να το αποδείξουν», δήλωσε ο Γάλλος διπλωμάτης σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της πΓΔΜ.

Όπως αναφέρει το σχετικό τηλεγράφημα του πρακτορείου «Mia»,ο κ. Τιμονιέ υπογράμμισε ότι η συμφωνία μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά οι πολίτες της χώρας έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο «Βόρεια Μακεδονία» και στο ... «Βόρεια Κορέα», θέλοντας να τονίσει την απομόνωση της χώρας σε περίπτωση απόρριψης της συμφωνίας των Πρεσπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης