Την αντίθεσή τους με την αλλαγή του ονόματος των Σκοπίων εξέφρασαν χιλιάδες, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, οπαδοί του κόμματος VMRO-DPMNE που βγήκαν στους δρόμους το βράδυ του Σαββάτου.
Όπως ξεκαθάρισε ο σημερινός πρόεδρος του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μικόφσκι, το κόμμα του δεν θα στηρίξει τη συνταγματική αλλαγή προκειμένου να αλλάξει το όνομα της χώρας.
«Είμαστε ξεκάθαροι στο θέμα αυτό» πρόσθεσε με έμφαση.
Ο Μικόφσκι ζήτησε να γίνουν πρόωρες εκλογές, την επόμενη χρονιά λέγοντας ότι ο Ζάεφ θα κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά, από την οποία δεν υπάρχει γυρισμός. Χαρακτήρισε, δε, το συλλαλητήριο την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση και ζήτησε να γίνουν πρόωρες εκλογές τον ερχόμενο Μάρτιο ή Απρίλιο. Ζήτησε ακόμη να αναλάβει το «τιμόνι» της χώρας κυβέρνηση τεχνοκρατών, μέχρι τις εκλογές.
Απών από τη συγκέντρωση ήταν ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Νίκολα Γκρουέφκισ, ο οποίος την Τετάρτη καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο για την καταχρηστική αγορά μιας πολυτελούς Μερσεντές.
Κλείσιμο
Στη συγκέντρωση έδωσε το «παρών» με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν προκειμένου να χαιρετήσει τους «σοφούς και θαραλλέους ηγέτες που δεν θα λυγίσουν κάτω από την πίεση των ξένων ηγετών».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή