Βίντεο: Αγόρι στην Ινδία ανάβει λάμπες με ένα άγγιγμα!

Βίντεο: Αγόρι στην Ινδία ανάβει λάμπες με ένα άγγιγμα!

Μπροστά στο φακό της κάμερας, ο νεαρός από την Ινδία φωτίζει μία λάμπα 100 Watt, ενώ ένας φίλος του προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πετύχει κάτι ανάλογο

indiaboy02
Ένα ακόμη παράδοξο της φύσης καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιστήμονες, καθώς ένα αγόρι στην Ινδία παρουσιάζει την ικανότητα να... τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια διάφορες συσκευές και να ανάβει λάμπες με ένα και μόνο άγγιγμά του!

Το ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι ο Abu Thahir έχει την ικανότητα να ανάβει λάμπες χρησιμοποιώντας όλα τα σημεία του σώματός του και όχι μόνο τα χέρια του.

Μπροστά στο φακό της κάμερας, ο νεαρός από την Ινδία φωτίζει μία λάμπα 100 Watt, ενώ ένας φίλος του προσπαθεί με όλους τους τρόπους να πετύχει κάτι ανάλογο.

മുഹമ്മയിലെ അബുതാഹിർ സ്പർശിച്ചാൽ ബൾബ് കത്തും; ഉത്തരം കണ്ടെത്താനാകാതെ വീട്ടുകാർ
Κλείσιμο


Ο πατέρας του νεαρού Ινδού περιέγραψε την πρώτη φορά που έγινε αντιληπτή η ικανότητα του γιου του. «Είχαμε αγοράσει μία λάμπα και όπως την έβγαλε από το κουτί ο Abu, την άγγιξε με το χέρι του και εκείνη αμέσως άναψε», είπε.

Μία εξήγηση που δίνουν οι επιστήμονες, αφορά την ποσότητα του αλατιού που παρακρατά το σώμα του μικρού Ινδού. «Αν οι ποσότητες αλατιού στο δέρμα είναι πολύ υψηλές, το σώμα μπορεί θεωρητικά να παράξει ηλεκτρισμό», δήλωσε ένας ειδικός. Δεν εξήγησε, ωστόσο, πώς είναι δυνατόν να μην έχει παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο και σε άλλες περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης