Συνελήφθη ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον για βιασμό ανηλίκων στη Γαλλία

Συνελήφθη ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον για βιασμό ανηλίκων στη Γαλλία

Ο 74χρονος David Matthews κατηγορείται για δύο υποθέσεις από το 1998 και το 1999

pippamain30
Σκάνδαλο από το... πουθενά προέκυψε στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, έστω και αν ο πρωταγωνιστής είναι «περιφερειακό» μέλος. Ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον, αδερφής της Κέιτ Μίντλετον, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, κατηγορείται για τον βιασμό ενός παιδιού κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Γαλλία, την περίοδο 1998-1999.

Η γαλλική εισαγγελία κατηγορεί τον David Matthews για βιασμό ανηλίκου και στις 27 Μαρτίου δόθηκε εντολή για τη σύλληψή του, όπως και έγινε. Ακολούθησε η απολογία του στον ανακριτή, ο οποίος, από κοινού με τον εισαγγελέα, αποφάσισαν τη δίωξή του και την προσωρινή του κράτηση. Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πεθερός της Πίπα Μίντλετον κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου. Αν αποδειχθεί η ενοχή του, για όσα συνέβησαν πριν από 20 χρόνια, κινδυνεύει με κάθειρξη ακόμη και 15 χρόνων.

Ο 74χρονος σήμερα πεθερός της Πίπα Μίντλετον κατηγορείται για δύο υποθέσεις. Η μία αφορά το 1998, σε νησί της Καραϊβικής, σε ξενοδοχείο των 7.000 ευρώ τη βραδιά και η δεύτερη το 1999, σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο David Matthews αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, με διάφορους περιορισμούς, τους οποίους δεν ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, η απαγγελία κατηγοριών σημαίνει την έναρξη της επί της ουσίας έρευνας, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή όχι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης