ΗΠΑ: Νέα έκρηξη στο Τέξας στην αποθήκη γραφείων της FedEx

ΗΠΑ: Νέα έκρηξη στο Τέξας στην αποθήκη γραφείων της FedEx

To FBI διερευνά το περιστατικό, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC - Η πόλη αυτή συγκλονίζεται από μια σειρά φονικών βομβιστικών επιθέσεων από τις αρχές Μαρτίου, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε δύο πολίτες

ΗΠΑ: Νέα έκρηξη στο Τέξας στην αποθήκη γραφείων της FedEx
Η πόλη του Τέξας συγκλονίζεται από μια σειρά φονικών βομβιστικών επιθέσεων από τις αρχές Μαρτίου, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε δύο πολίτες.

Σήμερα μια νέα έκρηξη στην αποθήκη των γραφείων της FedEx κοντά στην πόλη Σαν Αντόνιο του Τέξας έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές και σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC το FBI διερευνά το περιστατικό. Από τις ίδιες πηγές εκτιμάται ότι έχει τραυματιστεί ένα άτομο, υπάλληλος της εταιρείας. Ο άντρας τραυματίστηκε όταν εξερράγη δέμα που περιείχε καρφιά και θραύσματα, ανακοίνωσε η πυροσβεστική.

Το δέμα, που είχε προορισμό το Όστιν, εξερράγη λίγο μετά τα μεσάνυκτα, πρόσθεσε η πυροσβεστική 

Κλείσιμο
Η έκρηξη έγινε συγκεκριμένα στην πόλη Schertz, που βρίσκεται μια ώρα από το Όστιν, εκεί όπου δύο άντρες τραυματίστηκαν χθες σοβαρά από πακέτα βόμβες. 

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει εξακριβωθεί εάν τα περιστατικά συνδέονται. 



Η πρώτη βόμβα στο Όστιν εξερράγη στις 2 Μάρτιου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί στο σπίτι του ο Άντονι Στέφαν Χάουζ, 29 ετών. Δύο ακόμη βόμβες εξερράγησαν δέκα ημέρες αργότερα και συνδέονταν με την πρώτη.

Ο 17χρονος Ντρέιλεν Ουίλιαμ Μέισον σκοτώθηκε στις 12 Μαρτίου όταν μετέφερε το πακέτο βόμβα μέσα στο σπίτι του. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά και η μητέρα του.

Λίγες ώρες αργότερα μια 75χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική τραυματίστηκε από ένα άλλο πακέτο βόμβα. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το πακέτο αυτό ίσως να προοριζόταν για κάποιον άλλο.

Δύο ακόμη άνδρες τραυματίστηκαν την Κυριακή το βράδυ από βόμβες που είχαν τοποθετηθεί στα κατώφλια των σπιτιών τους.

Στο μεταξύ οι αρχές έχουν ανακοινώσει αμοιβή 115.000 δολαρίων σε όποιον παράσχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης