δήλωσε σήμερα ότι ελπίζει πως η συριακή πόλη Αφρίν θα πέσει «μέχρι σήμερα το βράδυ» στα χέρια των τουρκικών δυνάμεων, οι οποίες άρχισαν στις 20 Ιανουαρίου στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής που ελέγχει τον θύλακο Αφρίν.
«Πλησιάσαμε λίγο στην Αφρίν. Ελπίζω, αν το θέλει ο Θεός, πως η Αφρίν θα έχει πέσει εξ ολοκλήρου μέχρι σήμερα το βράδυ», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα προς Τούρκους τοπικούς αξιωματούχους, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση. Η Άγκυρα είχε ανακοινώσει χθες πως οι τουρκικές δυνάμεις περικύκλωσαν πλήρως την πόλη.
Ο Ερντογάν δήλωσε ακόμη πως οι άμαχοι της Αφρίν απομακρύνονται με αυτοκίνητα μέσω ενός ειδικού διαδρόμου.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.