Υπήρχε αμοιβή 10 εκατ. δολαρίων για το κεφάλι του Λαριτζανί, εμείς το κάναμε δωρεάν, λέει ο Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ
Πριν από λίγες ημέρες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε πως θα προσφέρει έως και 10 εκατ. δολάρια σε όσους δώσουν πληροφορίες για «Ιρανούς ηγέτες τρομοκρατικών οργανώσεων», μεταξύ των οποίων και ο Αλί Λαριτζανί
— Ariel Oseran أريئل أوسيران (@ariel_oseran) March 17, 2026
«Υπήρχε βραβείο 10 εκατ. δολαρίων για το κεφάλι του Λαριτζανί… εμείς το κάναμε δωρεάν», επεσήμανε ο Σάαρ, επιβεβαιώνοντας την εξουδετέρωση μιας πολύ σημαντικής μορφής του καθεστώτος.
Πριν από λίγες ημέρες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε πως μέσω του προγράμματος «Αμοιβές για τη Δικαιοσύνη» του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ θα προσφέρει έως και 10 εκατ. δολάρια σε όσους δώσουν πληροφορίες για «Ιρανούς ηγέτες τρομοκρατικών οργανώσεων».
Οι πληροφοριοδότες θα επιλέγονταν για μετεγκατάσταση, πιθανόν εκτός Ιράν ως προστατευόμενους μάρτυρες.
«Αυτά τα άτομα διοικούν και κατευθύνουν τμήματα των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC), οι οποίοι σχεδιάζουν, οργανώνουν και εκτελούν τρομοκρατικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο», αναφέρει στην αφίσα.
Μεταξύ των αξιωματούχων για τους οποίους οι ΗΠΑ αναζητούσαν πληροφορίες, πέρα από τον ανώτατο ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, βρίσκονταν:
- Ο υπουργός Πληροφοριών Εσμάιλ Χατίμπ,
- Ο αναπληρωτής αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αλί Ασγκάρ Χετζαζί
- Ο υποστράτηγος Γιαχιά Ραχίμ Σαφαβί
- Ο ταξίαρχος Εσκαντάρ Μομενί
- Ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Αλί Λαριτζανί
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.