Ο Έμινεμ «καρφώνει» τον Τραμπ για τα ελλιπή μέτρα σχετικά με την οπλοκατοχή: Ελέγχουν τη μαριονέτα

Ο Έμινεμ «καρφώνει» τον Τραμπ για τα ελλιπή μέτρα σχετικά με την οπλοκατοχή: Ελέγχουν τη μαριονέτα

Με επίθεση και στην Εθνική Ένωση Οπλοκατοχής

Τα πυρά του κατά της Εθνικής Ένωσης Οπλοκατοχής (NRA) αλλά και του Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή το γεγονός ότι δεν αποφασίστηκε αύξηση του ορίου ηλικίας για την απόκτηση όπλου εξαπέλυσε ο Έμινεμ προσθέτοντας στίχους στο τραγούδι του Nowhere Fast κατά την παρουσία του στα βραβεία μουσικής iHeartRadio στην Καλιφόρνια.

Ο ράπερ κατηγορεί τα μέλη της NRA ότι εκβιάζουν με τις δωρεές που έχουν κάνει και γι' αυτό η κυβέρνηση δεν κάνει κάτι ενώ προσθέτει ότι «αγαπούν τα όπλα τους περισσότερο από τα παιδιά μας».

Οι στίχοι που τραγούδησε ο Έμινεμ ήταν οι εξής:

«Αυτή η χώρα έχει τρελαθεί και τη Εθνική Ένωση Οπλοκατοχής βρίσκεται στο δρόμο μας

Αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά που συμβαίνουν

Αυτοί κινούν τα νήματα, αυτοί ελέγχουν τη μαριονέτα

Και απειλούν να πάρνουν πίσω τα δολάρια που έδωσαν με δωρέες

Έτσι ξέρουν ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει τίποτα και κανείς δεν αντιδρά

Οι οπλάδες κρατούν τα γεμισμένα όπλα τους

Αγαπούν τα όπλα τους περισσότερο από τα παιδιά μας»Την εισαγωγή στο τραγούδι του Έμινεμ έκανε ο Άλεξ Μόσκου, ένας από τους επιζώντες του τελευταίου μακελειού σε σχολείο στις ΗΠΑ, στο Πάρκλαντ της Φλόριντα όπου έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι.

«Εγώ και οι συμμαθητές μου βαρεθήκαμε να ακούμε πολιτικούς να στέλνουν τις ευχές και τις σκέψεις τους για εμάς και την ίδια ώρα να μην κάνουν κάτι προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε να μην υπάρξει ξανά παρόμοια τραγωδία» είπε ο νεαρός μαθητής.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

John From NY

Αφού το είπε ο Εμινεμ σωθήκαμε. Βάλτε φρουρούς στα σχολεία και δώστε όπλα σε καθηγητές και τελείωσε το ζήτημα. Αυτοί που τα κάνουν αυτά είναι τρελοί και δεν καταλαβαίνουν από τίποτα άλλο. Αυτή την στιγμή έτσι που τα έχουν κάνει και να απαγορεύσει την πώληση βρίσκεις έξω ότι θες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης