Ο κυκλώνας «Χοσέ» ενισχύθηκε και έφτασε στην κατηγορία 4
Απέχει 700 χιλιόμετρα ανατολικά από τις Μικρές Αντίλλες
Ο κυκλώνας Χοσέ, ο οποίος βρίσκεται στον Ατλαντικό και απέχει 700 χιλιόμετρα ανατολικά από τις Μικρές Αντίλλες, ενισχύθηκε κι άλλο σήμερα, φτάνοντας στην κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον, με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 240 χιλιομέτρων την ώρα, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).
Ο Χοσέ κινείται με ταχύτητα 30 χιλιομέτρων την ώρα προς τα δυτικά-βορειοδυτικά. Φαίνεται ότι ακολουθεί την πορεία της Ίρμα, του τεράστιου κυκλώνα που έπληξε πολλά νησιά της Καραϊβικής τις τελευταίες ημέρες και τώρα απειλεί την Κούβα, τις Μπαχάμες και τη Φλόριντα.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.