Ελεύθερος αφέθηκε την Τρίτη ο 23χρονος Γουίλια Αρτεάγκα, ο διαδηλωτής από τη Βενεζουέλα που έγινε διάσημος γιατί έπαιζε βιολί ενώ γύρω του έπεφταν δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες.
Ο Αρτεάγκα είχε συλληφθεί πριν από τρεις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η γενική εισαγγελία της Βενεζουέλας.
Ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος κατώ από αδιευκρίνιστες συνθήκες καθώς σύμφωνα με εκπρόσωπο της ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων Penal Forum τον παράτησαν σε μια πλατεία του Καράκας από άνδρες της εθνοφρουράς.
Την απελευθέρωση του Αρτεάγκα επιβεβαίωσε μέσω Twitter και ο νεοδιορισμένος γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Αρτεάγκα κατά την περίοδο της κράτησής του δέχθηκε χτυπήματα με το βιολί του με αποτέλεσμα να έχει πλέον προβλήματα στην ακοή του.
«Έκαψαν τα μαλλιά του με αναπτήρα και τον έδειραν τόσο πολύ ώστε δεν μπορεί να ακούσει από το δεξί αυτί» δήλωσε ο Ρομέρο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών δρομολογίων προσφέροντας υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη αισθητική και ειδικά διαμορφωμένες υποδομές για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.