Φωτογραφίες: Σικ και χαμογελαστή η Τερέζα Μέι στην κάλπη

Φωτογραφίες: Σικ και χαμογελαστή η Τερέζα Μέι στην κάλπη

Επέλεξε μαύρο παντελόνι,λευκό σακάκι, τις αγαπημένες της λεοπάρ μπαλαρίνες κι ένα μεγάλο βραχιόλι στα χρώματα του ουράνιου τόξου - Κατά την άφιξή της, τα φλας άστραψαν με τους φωτογράφους  - Ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, είχε πολλά κέφια



Φωτογραφίες: Σικ και χαμογελαστή η Τερέζα Μέι στην κάλπη
Φορώντας μαύρο παντελόνι,λευκό σακάκι, τις αγαπημένες της λεοπάρ μπαλαρίνες κι ένα μεγάλο βραχιόλι στα χρώματα του ουράνιου τόξου, η Τερέζα Μέι άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο Μπέρκσαιρ.

Για τα βρετανικά ΜΜΕ, η πρωθυπουργός της Βρετανίας δεν είχε σήμερα όρεξη για πολλές κουβέντες με τους δημοσιογράφους.

Κλείσιμο
 
Κατά την άφιξή της, τα φλας άστραψαν με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την ασημί Jaguar που την μετέφερε. Εκτός από τον σύζυγό της, την συνόδευε ένας ψηλός γενειοφόρος σωματοφύλακας. 



Έξω από το εκλογικό κέντρο την περίμενε κι ένας διαδηλωτής με την μητέρα του.

Πρόκειται για τον ακτιβιστή Μπόμπι Σμιθ, που μάχεται για τα δικαιώματα των πατεράδων και την μητέρα του, την 59χρονη Σίλα Ντόιλ Σμιθ, που είχε ντυθεί "Elmo" ( από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Μάπετ Σόου").

 
To 2015, o Μπόμπι Σμιθ δεν είχε ψηφίσει τον τότε ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος, Ντέιβιντ Κάμερον.    



 

Την ίδια ώρα «παράσταση» έδωσε ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, προσερχόμενος στο σχολείο "Pakeman Primary School" στο Islington για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Σε αντίθεση με την πολιτική του αντίπαλο Τερέζα Μέι, ο Κόρμπιν είχε πολλά κέφια.

Φορώντας σκούρο μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα, ο ηγέτης των Εργατικών χαμογελούσε συνεχώς και χαιρετούσε δημοσιογράφους και ένθερμους υποστηρικτές του κάνοντας το σήμα πως "όλα είναι εντάξει".

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που ήρθατε εδώ σήμερα. Είναι μία μέρα της δημοκρατίας μας. Μόλις ψήφισα. Είμαι πολύ περήφανος για την προεκλογική μας εκστρατεία. Σας ευχαριστώ παρά πολύ», δήλωσε ο Κόρμπιν. Πώς όμως να μην είναι χαρούμενος ο ηγέτης των Εργατικών; Ο Κόρμπιν ξεκίνησε αυτή την προεκλογική εκστρατεία τρώγοντας τη σκόνη της Μέι καθώς το κόμμα των Συντηρητικών είχε προβάδισμα 20 μονάδες. Δύο ημέρες πριν την κάλπη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι Συντηρητικοί είχαν προβάδισμα έναντι των Εργατικών μόλις μία μονάδα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης