στο Μάντσεστερ, η οποία άφησε πίσω της 22 νεκρούς και 59 τραυματίες, η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία επισήμανε τη βαρβαρότητα της επίθεσης.
Κλείσιμο
Όπως δήλωσε η ίδια: «Ολόκληρο το έθνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον θάνατο και τους τραυματισμούς τόσο πολλών ανθρώπων χθες το βράδυ στο Μάντσεστερ, ενηλίκων και παιδιών, οι οποίοι διασκέδαζαν σε μια συναυλία
. Ξέρω πως μιλώ εκ μέρους όλων όταν εκφράζω τη βαθύτατη συμπόνοια μου προς όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτό το φριχτό περιστατικό και ειδικά στις οικογένειες και τους φίλους όσων σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν».
Η βασίλισσα Ελισάβετ, ακόμα, ευχαρίστησε όσους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, τονίζοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο που αντέδρασαν οι πολίτες του Μάντσεστερ, με ανθρωπιά και συμπόνοια σε αυτήν την πράξη βαρβαρότητας».
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.