Ο Ασάνζ διαβάζει Βαρουφάκη - Τι έγραψε στο Twitter

Ο Ασάνζ διαβάζει Βαρουφάκη - Τι έγραψε στο Twitter

«Απολαμβάνω αυτό το τρομερό βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος μου έδωσε αντίγραφό του πριν κυκλοφορήσει»

Ο Ασάνζ διαβάζει Βαρουφάκη - Τι έγραψε στο Twitter
Ο Τζούλιαν Ασάνζ διαβάζει το καινούργιο βιβλίο του Έλληνα πρώην υπουργού Οικονομικών και το μοιράζεται στο Twitter με τους followers του γράφοντας: «Απολαμβάνω αυτό το τρομερό βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη
ο οποίος μου έδωσε αντίγραφό του πριν κυκλοφορήσει». 

Η ανάρτησή του 

Κλείσιμο


Το νέο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ονομάζεται «Adults in the Room» και κυκλοφορεί αρχικά στην αγγλική γλώσσα, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού και στα ελληνικά με τον τίτλο «Ανίκητοι Ηττημένοι».

Εν τω μεταξύ την προηγούμενη εβδομάδα ο δικηγόρος του Τζούλιαν Ασάνζ ανακοίνωσε ότι κατέθεσε νέα προσφυγή στη Σουηδία κατά του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί εις βάρος του ιδρυτή του WikiLeaks, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, εξαιτίας του κινδύνου να υπάρξει αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ.

Ο 45χρονος Αυστραλός αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό, που κατατέθηκαν τον Αύγουστο του 2010 στη Σουηδία. Από τον Ιούνιο του 2012 βρίσκεται στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου έχει αναζητήσει καταφύγιο, προκειμένου να γλιτώσει από το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, με τη βρετανική αστυνομία να περιμένει να τον συλλάβει μόλις βγει από το κτίριο.Ο Σουηδός δικηγόρος του Περ Σάμουελσον αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς ο οποίος είπε τον Απρίλιο ότι οι ΗΠΑ «θα προσπαθήσουν να βάλουν μερικούς ανθρώπους στη φυλακή», μεταξύ αυτών και ο Ασάνζ. Μάλιστα χαρακτήρισε τη σύλληψή του «προτεραιότητα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης