Μετά τη συνάντηση με τον επικεφαλής της CIA ο Γιλντιρίμ ζητά εκ νέου έκδοση του Γκιουλέν
Στη διάρκεια των συζητήσεων ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ εξέφρασε στην αμερικανική πλευρά τις τουρκικές προσδοκίες σχετικά με την καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Γιλντιρίμ
επανέλαβε σήμερα το αίτημα της Άγκυρα προς την Ουάσινγκτον να εκδώσουν τον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ πρώην ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν στη διάρκεια συνάντησής του με τον διευθυντή της CIA Μάικ Πομπέο.
«
Στη διάρκεια των συζητήσεων ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ εξέφρασε στην αμερικανική πλευρά τις τουρκικές προσδοκίες σχετικά με την καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, περιλαμβανομένης της έκδοσης της ηγέτη της. Επανάλαβε επίσης το αίτημα να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών της Τουρκίας και των ΗΠΑ για την καταπολέμηση της οργάνωσης στις ΗΠΑ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του Γιλντιρίμ.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.