Τραγωδία στην Κολομβία: Εξιτήριο στον Βολιβιανό τεχνικό του αεροπλάνου που γλίτωσε από τη συντριβή

Τραγωδία στην Κολομβία: Εξιτήριο στον Βολιβιανό τεχνικό του αεροπλάνου που γλίτωσε από τη συντριβή

Τον Τουμίρι θα συνοδεύσει στο ταξίδι του υπάλληλος της βολιβιανής κυβέρνησης - Σε καλή κατάσταση η αεροδυνοδός - Παραμένει στην εντατική, αλλά παρουσιάζει βελτίωση ο ποδοσφαιριστής Ρούσελ

Τραγωδία στην Κολομβία: Εξιτήριο στον Βολιβιανό τεχνικό του αεροπλάνου που γλίτωσε από τη συντριβή
Έζησε τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του και... βρήκε και πορτοφόλι, θα μπορούσαμε να γράψουμε σε μία παράφραση της γνωστής παροιμίας στην Ελλάδα, για τον Βολιβιανό τεχνικό του αεροπλάνου που συνετρίβη στην Κολομβία. Ο Έργουιν Τουμίρι όχι μόνο βρισκόταν ανάμεσα στους μετρημένους στο ένα χέρι διασωθέντες, αλλά είναι ο πρώτος που παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ελάχιστες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και τα μέλη της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Τσαπεκοένσε.

Ο Έργουιν Τουμίρι
Κλείσιμο


«Ο Έργουιν Τουμίρι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα και κατά πάσα πιθανότητα θα ταξιδέψει στην πατρίδα του. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ακριβή ώρα που θα αποχωρήσει, αλλά είναι καλά στην υγεία του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κλινικής που νοσηλεύονται οι έξι τραυματίες από τη συντριβή του αεροπλάνου στην Κολομβία.

Τον Τουμίρι θα συνοδεύσει στο ταξίδι του υπάλληλος της βολιβιανής κυβέρνησης, καθώς κρίθηκε σκόπιμο η οικογένειά του να μην ταξιδέψει στην Κολομβία.



Όσιον αφορά την αεροσυνοδό Χιμένα Σουάρεθ, οι γιατροί δήλωσαν ότι θα παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο. «Είναι σε καλή κατάσταση, έχει καλή εξέλιξη, αλλά θα παραμείνει για παρακολούθηση λίγες ημέρες ακόμη», τονίζεται στο σχετικό ανακοινωθέν.

Σε αντίθεση με τα μέλη του πληρώματος, ο ποδοσφαιριστής της Τσαπεκοένσε, Άλαν Ρούσελ παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς υποφέρει από πολλαπλά και σοβαρά κατάγματα. «Ο Βραζιλιάνος παίκτης, αν και ακόμα στη ΜΕΘ, παρουσιάζει βελτίωση, καθώς πήγε καλά η χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση του κατάγματος. Σήμερα είναι πιθανό να αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης