Δεν είναι νεκρός ο Tσετσένος «υπουργός Άμυνας» των τζιχαντιστών;
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο Αμπού Ομάρ αλ-Σισάνι είναι βαριά τραυματισμένος ενώ την ίδια ώρα Αμερικανοί υποστηρίζουν πως έχει σκοτωθεί σε αεροπορικές επιδρομές
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε σήμερα ότι ο οπλαρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Όμαρ αλ-Σισάνι είναι σοβαρά τραυματισμένος, σε αντίθεση με δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων που υποστήριξαν ότι σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ.
Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είχαν δηλώσει χθες ότι ο Σισάνι, που είναι γνωστός και ως ο “Όμαρ ο Τσετσένος” στοχοποιήθηκε κοντά στην πόλη αλ-Σαντάτι στη Συρία. Ο Σισάνι χαρακτηρίζεται από το αμερικανικό Πεντάγωνο ως “ο υπουργός Άμυνας” του Ισλαμικού Κράτους.
Ο διευθυντής του παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντελραχμάν δήλωσε ότι ο Σισάνι έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει μεταφερθεί στη βάση επιχειρήσεων του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Ράκα. “Δεν έχει πεθάνει,” σημείωσε ο Αμπντελραχμάν.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συλλέγει τις πληροφορίες του από όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στα μέτωπα των συγκρούσεων στη Συρία. Το Ρόιτερς δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.