Νέο βίντεο με πανηγυρισμούς για την κατάρριψη του ρωσικού Airbus δημοσιοποίησαν οι τζιχαντιστές

Νέο βίντεο με πανηγυρισμούς για την κατάρριψη του ρωσικού Airbus δημοσιοποίησαν οι τζιχαντιστές

Οι αδερφοί μας στο Σινά έριξαν ένα αεροσκάφος με 220 Ρώσους σταυροφόρους - Όλοι τους σκοτώθηκαν κι ευχαριστούμε το Θεό γι' αυτό, ακούγεται ένας μαχητής του Ισλαμικού Κράτους να λέει

Νέο βίντεο με πανηγυρισμούς για την κατάρριψη του ρωσικού Airbus δημοσιοποίησαν οι τζιχαντιστές
Ένα νέο βίντεο για την πτώση του ρωσικού Airbus έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Στο υλικό φαίνονται μαχητές να πανηγυρίζουν για την κατάρριψη και να δηλώνουν ότι εκείνοι το έριξαν.

Το βίντεο έχει διάρκεια επτά λεπτά και δημοσιοποιήθηκε από την πτέρυγα του Ισλαμικού Κράτους που εδρεύει στο Χαλέπι της Συρίας. Οι μαχητές φαίνονται να ευχαριστούν «τα λιοντάρια» του παραρτήματος του Σινά γιατί «κατέρριψαν ένα ρωσικό αεροπλάνο». Ούτε αυτή τη φορά αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο, αλλά δηλώνεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για αντίποινα για τους ρωσικούς βομβαρδισμούς κατά θέσεων του ΙΚ στην Συρία. 

Κλείσιμο


Το υλικό έχει τίτλο «Θεραπεύοντας ψυχές με το να σκοτώνουμε Ρώσους», ξεκινά με σκηνές που πιθανότατα είναι γυρισμένες στο Χαλέπι μετά από βομβαρδισμό και στη συνέχεια περνάει σε εικόνες του Πούτιν με τον Άσαντ. Περιλαμβάνει επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» του Ισλαμικού Κράτους που περιγράφουν τις επιπτώσεις των ρωσικών βομβαρδισμών στη Συρία.

Το βίντεο ανέβηκε στο Archive.org αργά την νύχτα της Παρασκευής. Έρχεται μετά από γραπτές και ηχητικές ανακοινώσεις των τζιχαντιστών με τις οποίες δηλώνουν ότι αυτοί έριξαν το αεροσκάφος με τους 224 επιβαίνοντες πάνω από το Σινά το περασμένο Σάββατο, στις 31 Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο αφηγητής στο νέο βίντεο ακούγεται να λέει: «Με τη θέληση του Θεού, όλες οι προσπάθειες των αδερφών μας και των στρατιωτών μας στο Σινά κατέρριψαν ένα ρωσικό αεροπλάνο, που μετέφερε πάνω από 220 σταυροφόρους Ρώσους. Όλοι τους σκοτώθηκαν κι ευχαριστούμε το Θεό γι' αυτό». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης