Αίγυπτος για ρωσικό Airbus: Ακούστηκε θόρυβος στο τελευταίο δευτερόλεπτο της πτήσης...

Αίγυπτος για ρωσικό Airbus: Ακούστηκε θόρυβος στο τελευταίο δευτερόλεπτο της πτήσης...

Οι αρχές της Αιγύπτου προσπαθούν να μετριάσουν τον αντίκτυπο που προκάλεσαν αναφορές ευρωπαϊκών και αμερικανικών ΜΜΕ

Αίγυπτος για ρωσικό Airbus: Ακούστηκε θόρυβος στο τελευταίο δευτερόλεπτο της πτήσης...
Η κυβέρνηση της Αιγύπτου αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες για την πιθανότητα κατάρριψης της πτήσης του Airbus A-321 που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 224 άνθρωποι , υπογραμμίζοντας πως τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν ακόμα άγνωστα. 

Οι αρχές της Αιγύπτου προσπαθούν να μετριάσουν τον αντίκτυπο που προκάλεσαν αναφορές ευρωπαϊκών και αμερικανικών ΜΜΕ για κατάρρευση του αεροσκάφους από πύραυλο των ακραίων ισλαμιστών, για να μην πλήξει την σημαντική τουριστική βιομηχανία της που αποφέρει περίπου το 12% του ΑΕΠ της κάθε χρόνος. 

Κλείσιμο
Μιλώντας στο Κάιρο, ο επικεφαλής  της τεχνικής επιτροπής επιτροπής που εξετάζει τα αίτια της συντριβής, υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν ακόμα ασφαλή συμπεράσματα, τονίζοντας πως οι αρχές εξετάζουν ακόμα όλες τις πληροφορίες που μπορούν να συλλέξουν για να καταλήξουν σε ένα πόρισμα. Σύμφωνα με τις αιγυπτιακές αρχές τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως η επικοινωνία διεκόπη αιφνιδίως την ώρα που το αεροσκάφος των ρωσικών αερογραμμών πετούσε στα 30.000 πόδια.

Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας η καταγραφή των δεδομένων της πτήσης στο “μαύρο κουτί” του αεροσκάφους σταμάτησε 23 λεπτά μετά την απογείωσή του, ενώ οι τελευταίοι ήχοι, ήτοι  ένας“παράξενος” θόρυβος που καταγράφηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο, πρόκειται να “εξεταστεί περισσότερο” πριν ανακοινωθούν τα τελικά συμπεράσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης