Γκάμπριελ: Το σκάνδαλο της VW δεν θα πλήξει τη Γερμανία
"Η πολιτική πρέπει να βοηθήσει ώστε η όλη η υπόθεση να μην καταλήξει σε καταστροφή για τους εργαζόμενους", δήλωσε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας
Το σκάνδαλο της Volkswagen δεν αναμένεται να πλήξει την γερμανική οικονομία, εάν η εταιρία το αντιμετωπίσει έγκαιρα και συνολικά, δήλωσε ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Sigmar Gabriel, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ως πολιτική προτεραιότητα την διαφύλαξη των θέσεων εργασίας.
"Δεν αγωνιζόμαστε για την διοίκηση (της εταιρίας), αλλά για τους 600.000 εργαζόμενους" του ομίλου της VW, δήλωσε ο κ. Gabriel και πρόσθεσε ότι "η πολιτική πρέπει να βοηθήσει ώστε η όλη η υπόθεση να μην καταλήξει σε καταστροφή για τους εργαζόμενους", πριν καταλήξει: "Δεν πρέπει έτσι απλά να ξεχνάμε τους ανθρώπους".
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.