Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία

Οι Γερμανοί αστυνομικοί σταματούν Σύρους πρόσφυγες που επιχειρούν να εισέλθουν στη χώρα και ελέγχουν σχολαστικά όλα τα αυτοκίνητα

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία
Στην ανάπτυξη ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας κατέφυγε η Γερμανία, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση στα σύνορα με την Αυστρία, επιβάλλοντας από την Κυριακή το βράδυ το νέο καθεστώς ελέγχων εισροής προσφύγων στα εδάφη της. Η γερμανική αστυνομία άρχισε να αναπτύσσεται την Κυριακή στα σύνορα με την Αυστρία και να σταματάει Σύρους πρόσφυγες που προσπαθούσαν να εισέλθουν στη χώρα, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στη μεθοριακή διάβαση του Φράιλασινγκ.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι σταματούν όλα τα αυτοκίνητα και ελέγχουν τους επιβάτες, φέρονται να εντόπισαν τρεις Σύρους και τους ζήτησαν να παραμείνουν στην άκρη του δρόμου μέχρι να ληφθεί απόφαση για την τύχη τους. Το σημείο όπου γίνονται οι έλεγχοι βρίσκεται πάνω σε έναν πολυσύχναστο εθνικό δρόμο που οδηγεί από τη Βαυαρία στο Σάλτσμπουργκ.

Κλείσιμο
Τέσσερις αστυνομικοί, ντυμένοι με κίτρινα φωσφορίζοντα γιλέκα, λόγω του σκοταδιού, είχαν αναλάβει να ελέγχουν με φακούς τα οχήματα και να ζητούν ταυτότητες από τους επιβάτες τους. Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι οι γερμανικές αρχές κινητοποιούν εκατοντάδες αστυνομικούς. Μέσα σε δύο εβδομάδες έφτασαν στο Μόναχο 63.000 πρόσφυγες, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης