Σκληρό βίντεο: Τζιχαντιστές εκτελούν δέκα «αποστάτες» με ανατίναξη

Σκληρό βίντεο: Τζιχαντιστές εκτελούν δέκα «αποστάτες» με ανατίναξη

Μια νέα μέθοδο εκτέλεσης, που σοκάρει, χρησιμοποίησαν πρόσφατα οι τζιχαντιστές - Ανέβασαν βίντεο στο Twitter από την εκτέλεση δέκα «αποστατών»

Σκληρό βίντεο: Τζιχαντιστές εκτελούν δέκα «αποστάτες» με ανατίναξη
Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται ότι δεν υστερούν σε βάρβαρες μεθόδους εκτέλεσης. Αφού μας έδειξαν βίντεο με αποκεφαλισμούς, άλλα στα οποία καίνε ζωντανά τα θύματά τους ή τα βάζουν μέσα σε σιδερένια κλουβιά και ύστερα τα πνίγουν σε πισίνες, πρόσφατα ανέβασαν σε λογαριασμό τους στο Twitter, μια νέα βάρβαρη μέθοδο εκτέλεσης.

Κλείσιμο


Δέκα αιχμάλωτοι των τζιχαντιστών, που κατηγορούνται για «αποστασία», μια κατηγορία που συνηθίζεται για όσους διαφωνούν μαζί τους, οδηγούνται από τους εκτελεστές τους, με τα μάτια δεμένα σε ερημική τοποθεσία, που πιστεύεται ότι βρίσκεται στο Αφγανιστάν, κοντά στα σύνορα της χώρας με το Πακιστάν. Στο σημείο της εκτέλεσης οι τζιχαντιστές έχουν θάψει βόμβες, τις έχουν σκεπάσει με χώμα και επάνω τους οδηγούν τους δέκα κρατούμενους και τους αναγκάζουν να γονατίσουν. Λίγο αργότερα, οι τρομοκράτες τζιχαντιστές πυροδοτούν τις βόμβες και οι αιχμάλωτοι ανατινάζονται στον αέρα.



Το επίμαχο βίντεο, σύμφωνα με την ανάρτηση των τζιχαντιστών, γυρίστηκε στα σύνορα του Αφγανιστάν με το Πακιστάν, μια περιοχή που έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης μεταξύ των Ταλιμπάν και των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους, ενώ οι δέκα Αφγανοί που εκτελέστηκαν με αυτό τον βάναυσο τρόπο, πιστεύεται ότι ανήκουν στην φυλή Shinwari, τα μέλη της οποίας βοηθούν τους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν, που μάχονται με τους τζιχαντιστές στην επαρχία Νανγκαρχάρ.



Ένα παλαιότερο βίντεο που δόθηκε από τους τζιχαντιστές στην δημοσιότητα δείχνει τον αποκεφαλισμό δύο ανδρών από τους άνδρες του Ισλαμικού Κράτους, στο βίντεο αναφέρεται ότι πρόκειται για μαχητές των Ταλιμπάν. Το γεγονός αποδεικνύει τον αγώνα των δύο ομάδων φανατικών ισλαμιστών για την εξουσία στην περιοχή, που βρίσκεται στα σύνορα του Αφγανιστάν με το Πακιστάν και έχει αποτελέσει αντικείμενο μαχών μεταξύ Ταλιμπάν και τζιχαντιστών.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης