Το είχε παραδεχτεί πριν δέκα χρόνια: Με ψέματα, χρήματα και χάπια «έριχνε» γυναίκες ο Μπιλ Κόσμπι

Το είχε παραδεχτεί πριν δέκα χρόνια: Με ψέματα, χρήματα και χάπια «έριχνε» γυναίκες ο Μπιλ Κόσμπι

Είχε ομολογήσει ότι πρόσφερε χάπια και λεφτά σε γυναίκες προκειμένου να τις πείσει να κάνουν σεξ μαζί του

Το είχε παραδεχτεί πριν δέκα χρόνια: Με ψέματα, χρήματα και χάπια «έριχνε» γυναίκες ο Μπιλ Κόσμπι
Ο Μπιλ Κόσμπι χρησιμοποιούσε μία αρρωστημένη στρατηγική για να προσεγγίζει γυναίκες, λεπτομέρειες της οποίας είχε μάλιστα αποκαλύψει και ο ίδιος σε μία κατάθεση πριν από δέκα χρόνια, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα των New York Times.

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός είχε τότε δεχθεί μήνυση από μία νεαρή γυναίκα, την  Αντρεα Κόνσταντ, η οποία τον κατηγορούσε ότι την είχε ναρκώσει και κακοποιήσει σεξουαλικά.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο της ανάκρισης για τη μήνυση που διήρκεσε πάνω από 4 ημέρες και έλαβε χώρα σε ένα ξενοδοχείο στο Φιλαδέλφεια, ο Μπιλ Κόσμπι παραδέχθηκε ότι πρόσφερε χάπια και λεφτά σε γυναίκες προκειμένου να τις πείσει να κάνουν σεξ μαζί του.

Ο Κόσμπι υποστήριξε ότι υπήρξε μέντορας της Κόνσταντ και ότι την φλέρταρε καλώντας την στο σπίτι του, μιλώντας μαζί της για προσωπικά της ζητήματα και για τις σπουδές της.

Αν και ο δημοφιλής ηθοποιός αρνήθηκε ότι βίασε την νεαρή φοιτήτρια ενώ ήταν αναίσθητη, ωστόσο δεν έκρυψε ότι της είχε δώσει ένα αγχολυτικό χάπι για να κάμψει τις αντιστάσεις της, ένα βράδυ που είχαν  βγει μαζί. Στη συνέχεια, οι δύο τους έκαναν σεξ, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε ως συναινετικό. Όμως, σύμφωνα με το δικηγόρο της Κόνσταντ, εκείνη πιστεύει ότι της έδωσε ένα πολύ ισχυρότερο φάρμακο που την άφησε αναίσθητη.

Αν και στον ηθοποιό δεν έχουν απαγγελθεί ποτέ κατηγορίες, τουλάχιστον δεκατρείς γυναίκες έχουν δηλώσει δημόσια ότι έχουν δεχθεί σεξουαλική επίθεση από εκείνον τις προηγούμενες δεκαετίες. Αυτό το μήνα, ένας ομοσπονδιακός δικαστής κοινοποίησε την ομολογία του Κόσμπι ότι χρησιμοποιούσε κατασταλτικά φάρμακα για να πείθει γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης