Σίγουρος για την απόφαση της Sony να μην μεταδώσει την ταινία The Interview μετά τις απειλές των χάκερ από τη Βόρεια Κορέα - σύμφωνα με το FBI - δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής και πρόεδρος της κινηματογραφικής εταιρείας Μάικλ Λίντον απαντώντας μέσω του CNN στα σχόλια του Μπαράκ Ομπάμα.
Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε νωρίτερα ότι η εταιρεία έκανε λάθος όταν απέσυρε την ταινία επειδή οι κινηματογράφοι αρνήθηκαν να την προβάλουν λόγω των αδιευκρίνιστων απειλών που δέχτηκαν από τους χάκερ.
Η εταιρεία «δεν ενέδωσε» στους χάκερ, υποστήριξε ο Λίντον, λέγοντας ότι δέχτηκε «τη χειρότερη κυβερνοεπίθεση στην αμερικανική ιστορία».
Ο Λίντον σημείωσε επίσης ότι τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, όσο και ο Τύπος και το κοινό «κάνουν λάθος» όσον αφορά το τι ώθησε τη Sony να λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.