Βρετανία: Οι άντρες της ασφάλειας της Κέιτ Μίντλετον ακινητοποίησαν οικογένεια που πήγαινε εκδρομή!

Βρετανία: Οι άντρες της ασφάλειας της Κέιτ Μίντλετον ακινητοποίησαν οικογένεια που πήγαινε εκδρομή!

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, βρίσκεται στο πατρικό της σπίτι με τον πρίγκιπα Γεώργιο - Την περασμένη εβδομάδα μια οικογένεια που πήγαινε εκδρομή ακινητοποιήθηκε από τους άντρες της ασφάλειάς της

Βρετανία: Οι άντρες της ασφάλειας της Κέιτ Μίντλετον ακινητοποίησαν οικογένεια που πήγαινε εκδρομή!
Η οικογένεια του 40χρονου Βρετανού Adam de Marco ξεκίνησε για μια εκδρομή σε φάρμα έξω από την πόλη Berkshire, που τυχαίνει να βρίσκεται το πατρικό σπίτι της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Το τελευταίο διάστημα η Κέιτ διαμένει στο πατρικό της μαζί με τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, εξαιτίας των πρωινών ενοχλήσεων που αισθάνεται, αφού βρίσκεται στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. 

Κλείσιμο
Ο 40χρονος Βρετανός, που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την σύζυγό του Claire Lennon και την επτάχρονη κόρη τους Mia, είχε την ατυχία να πάθει λάστιχο ακριβώς έξω από το σπίτι των γονιών της Κέιτ, του Michael και της Carole Middleton, κάτι που ο ίδιος δεν γνώριζε, μέχρι που ένοπλοι αστυνομικοί περικύκλωσαν την BMW του και τον ανέκριναν, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος στον βρετανικό Τύπο, τον πέρασαν για τρομοκράτη!


                                                 
Η οικογένεια του Adam de Marco


Ο άντρας έδωσε τα στοιχεία του στους άντρες της ασφάλειας της Κέιτ και αφού λύθηκε η παρεξήγηση, αυτοί προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν και κάλεσαν οδική βοήθεια.

Ο Adam de Marco δήλωσε ότι όταν τελείωσε η περιπέτειά του ήταν πλέον αργά για να επισκεφθούν την φάρμα της περιοχής και η μικρή κόρη του ένιωσε μεγάλη απογοήτευση. Την επόμενη ημέρα η οικογένεια επισκέφθηκε την φάρμα στο Berkshire και μέσα στο κατάστημα που πουλά φρέσκα προϊόντα που παράγονται εκεί, είχαν την τύχη να συναντήσουν την δούκισσα του Κέιμπριτζ, τον πρίγκιπα Γεώργιο και την μητέρα της Κέιτ,Carole.

Όταν η οικογένεια της Κέιτ μπήκε στην Range Rover για να αναχωρήσει από την φάρμα, ο 40χρονος Βρετανός είχε την ευκαιρία να πάρει μερικές φωτογραφίες και όπως ανέφερε, δεν υπήρχαν τριγύρω άντρες της προσωπικής ασφάλειας της δούκισσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης