Γάλλος γιατρός χειρούργησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Γάλλος γιατρός χειρούργησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο νεότερος ηγέτης στον κόσμο χειρουργήθηκε στα πόδια έπειτα από οίδημα και φουσκάλες που παρουσίασε – Άγνωστο μέχρι στιγμής το όνομα του γιατρού

Γάλλος γιατρός χειρούργησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν
Στα... χέρια ενός Γάλλου χειρουργού αφέθηκε ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος αναρρώνει μετά από επέμβαση στα πόδια, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "Le Parisien".

Ο νεαρότερος ηγέτης στον κόσμο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης από τις 3 Σεπτεμβρίου εγείροντας υποψίες ακόμα και για πραξικόπημα στην πατρίδα του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ο γιατρός που τον χειρούργησε, είναι από την Γαλλία, αναφέρει η γαλλική εφημερίδα επικαλούμενη δημοσίευμα της εφημερίδας της Νοτίου Κορέας, "Joongang Ilbo".

"Ο Κιμ Γιονγκ Ουν χειρουργήθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου και στα δύο πόδια στην κλινική "Bonghwa" στην Πιονγιανγκ", αναφέρει πηγή προσκείμενη στην μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα της Σεούλ.

Η διάγνωση ήταν "οίδημα και φουσκάλες στα πόδια". Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Le Parisien", o Κιμ Γιονγκ Ουν αναρρώνει σε κατοικία στα βόρεια της Πιονγιανγκ και, για το λόγο αυτό, ήταν ο μεγάλος απών στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια Κορέα, την περασμένη Παρασκευή, για την 69η επέτειο από την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος.

"Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε πρόβλημα στο ύψος της γάμπας και στα δύο πόδια. Μετά την επέμβαση, έπρεπε να παραμείνει κλινήρης για αρκετές ημέρες ", όπως δήλωσε στο γαλλικό περιοδικό "Le Point" ο Ντανιέλ Πίνκστον, επικεφαλής της Διεθνούς Ομάδας Κρίσης στη Σεούλ.
Κλείσιμο

Μέχρι τώρα, πάντως, το όνομα του Γάλλου γιατρού που χειρούργησε τον βορειοκορεάτη ηγέτη παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, όπως επισημαίνει ο γαλλικός Τύπος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης